De essentiële rol van het oplaadcircuit

Originele STARTMOTOREN en ALTERNATOREN staan samen met de accu garant voor een probleemloze start onder alle weersomstandigheden. Ze worden geproduceerd met de grootst mogelijk zorg en voldoen aan de strengste normen en kwaliteitseisen. De startmotor en alternator vormen samen een geheel dat specifiek op de motor van de tractor of oogstmachine is afgestemd, om topprestaties te garanderen. Daarom adviseren wij bij vervanging altijd te kiezen voor originele onderdelen.

Waarom kiezen voor originele Case IHstartmotoren en -alternatoren?

Er zijn veel redenen waarom wij aanbevelen om enkel te kiezen voor originele onderdelen. Startmotoren en alternatoren van Case IH zijn de beste keuze voor uw machine en uw werk.

Wist u dat... Tijdens de wintermaanden kan een versleten alternator problemen veroorzaken bij het gebruik van de elektrische componenten van de machine, van verlichtingsuitval tot moeizaam starten van de motor.

Gebruiksaanbevelingen

RISICO’S BIJ KIEZEN VOOR NIET-ORIGINELE ONDERDELEN.

Door te kiezen voor niet-originele onderdelen, loopt u een groot risico op beschadiging van uw machine met bijbehorende hoge reparatiekosten. Wanneer de alternator, startmotor en accu niet goed werken, kan dat defecten aan andere onderdelen van de machine veroorzaken.

ONTDEK MEER

1 2 3 4
5 6 7 8
BLIJF OP DE HOOGTE
Gebruiksbepaling Juridische verklaring Cookiebeleid

Case IH is een merk van CNH Industrial © 2023