Brand

Anders Anderssons Maskin AB fortsätter som Case IH återförsäljare

23 Mar 2016

Anders Anderssons Maskin AB har tecknat ett exklusivitetsavtal med med Case IH om fortsatt försäljning av Case IH’s fullständiga program av traktorer och övriga maskinprogram.


Försäljningsområdet kommer att vara vårt nuvarande område i södra Jönköpings län samt utvidgas till att även omfatta nordvästra delen av Kronobergs län. Verksamheten kommer att skötas från vår anläggning i Värnamo som är navet i verksamheten.
-Vi har en stark framtidstro för svenskt lantbruk och ser det här som ett strategiskt viktigt beslut för att ytterligare stärka vår position och närvaro på marknaden i vårt område, säger Anders Andersson, VD på Anderssons Maskin.

På eftermarknadssidan innebär det nya avtalet med CNH Industrial att både Case IH och New Holland kunder, nya såväl som gamla, även fortsättningsvis kommer att få fortsatt full support och sina behov tillgodosedda både när det gäller verkstad och reservdelar.
- Vi ser det som en självklarhet och en tydlig signal att vi även fortsättningsvis tar ansvar för alla Case IH och New Holland produkter som finns på marknaden i vårt område, säger Johan Andersson, eftermarknadsansvarig.

- Inga omedelbara förändringar är planerade men vi utesluter inte att en personalförstärkning på såväl försäljning som eftermarknadssidan kommer att krävas inom en snar framtid, avslutar Rickard Andersson, försäljningsansvarig.


Ladda ned Zip-arkiv Dowload PDF