Produkt

Traktorserien Puma utökas med nya instegsmodeller

12 Nov 2017

Ny utrustning tillgänglig på Puma 140, 150 och 165 X sexstegs semi-powershift-traktorer/Funktioner konstruerade för kunder som söker   standardsutrustningar/Modeller byggs utefter den befintliga Puma-serien och bibehåller en omfattande lista av centrala funktioner och tillval.


Traktorerna Case IH Puma 140, 150 och 165 X finns nu tillgängliga med en ny basspecifikation som konstruerats för att erbjuda ett alternativ för kunder som söker en kombination av hög kvalitet med enkla funktioner inom ett effektområde på 140-165 hk (nominell). Som för andra Puma-modeller har de nya traktorerna byggts på Case IH-fabriken i St Valentin, Österrike.

De nya modellerna som har Case IH sexstegs semi-powershift-transmission, identifieras helt enkelt med namnet ”Puma X”, för att särskilja den från de högutrustade traktorerna Puma Multicontroller med full powershift och Puma CVX-modellerna med steglös transmission. Respektive 140, 150 och 165 hk med maximala uteffekter, inklusive Engine Power Management, på 175, 190 och 210 hk.

Medan traktorerna byggs på en lättare bakaxel finns många av de viktigaste ändringarna i hytten med ett grundläggande förargränssnitt med enkel digital informationsskärm och säte av basmodell utan bakrutetorkare. Själva hytten har utrustats med funktioner som speciellt djurbönder kommer att gilla med ett lågprofiltak för att köra in i byggnader och en öppningsbar högerdörr utöver den på vänster sida om traktorn.

Nya mekaniska ej konfigurerbara tipputagsventiler och smala skärmbreddare för bakhjulen. Ett tvåhastighets kraftuttagspaket på 540/1 000 varv/min är ett standardutrustning och ett omfattande belysningspaket med fyra takmonterade halogenstrålkastare bibehålls.

En fullständig lista över tillvalsutrustningar betyder att de nya Puma-modellerna kan utrustas med ytterligare funktioner efter behov, med tillval som väglednings- och autostyrningssystem och det senare introducerade adaptiva styrsystemet som gör att antalet fulla styrutslag på ratten varierar  beroende på det aktuella arbetet. Även på alternativlistan finns ett mekaniskt fjädringssystem för hytten.


Ladda ned Zip-arkiv Dowload PDF