Brand

Case IH och The Climate Corporation blir partners för att erbjuda dubbelriktad datadelning

02 Feb 2018

Case IH kommer att göra det möjligt för sina kunder att smidigt dela viktiga maskindata i realtid med The Climate Corporation för att öka produktiviteten och effektiviteten i fält

Case IH och The Climate Corporation, ett dotterbolag till Monsanto Company, tillkännagav idag ett nytt partnerskap som kommer att utvidga och utveckla en portfölj av datadelningstjänster för att hjälpa jordbrukarna med information från fältet och beslutsfattande i realtid. Case IH kommer att erbjuda kunderna dubbelriktad datakommunikation mellan plattformen för precisionsodling, AFS Connect™, och The Climate Corporations branschledande digitala jordbruksplattform Climate FieldView™.

”Detta avtal gör att Case IH-kunderna får ytterligare integration med växtodlingsinformation och precisionsodling”, säger Case IH Brand President, Andreas Klauser. ”Med detta partnerskap kan Case IH erbjuda det allra bästa inom informationsinhämtning från fältet, maskindatabaserat beslutsfattande och stödverktyg. Att ha tillgång till denna information under odlingssäsongen kommer att öka produktiviteten och lönsamheten för våra kunder.
Under mer än 20 år har AFS stått för öppen arkitektur för att underlätta fältarbeten och möjliggöra flexibilitet inom delning och tillämpning av data. Vi är glada att kunna fortsätta detta åtagande med en utvecklad lösning för att möta våra kunders behov.”

Detta partnerskap erbjuder Case IH-kunder unik funktionalitet med maskin- och fältdata i realtid, inklusive data för växtodlingen, som både kan tas emot från och överföras till Climate FieldView med AFS Connect-plattformen. Denna integrering med Climate FieldView ger tillgång till en av de mest omfattande datamängderna som existerar idag. Den avancerade realtidskommunikationen gör det möjligt för jordbruksföretag att finjustera sina fältarbeten för att ytterligare förbättra produktiviteten och effektiviteten i fältet med den befintliga maskinparken.

”Case IH-kunder som använder Climate FieldView och de nya funktionerna, som möjliggörs genom Case IH-maskindata inom ramen för detta partnerskap, ges nya möjligheter till ökad fälteffektivitet och produktivitet med hjälp av dessa data ”, säger Robert Zemenchik, Case IH AFS Global Product Manager. ”Detta partnerskap utvecklar vårt mångåriga databaserade fokus på växtodling och maskinoptimering för Case IH-varumärket och dess kunder.”
 
Förutom fördelarna i fält leder detta partnerskap till vidare utveckling för att ge återförsäljarna av Climate FieldView fler verktyg för att proaktivt stödja sina kunder. Båda företagen arbetar med att ge jordbrukarna möjlighet att dela maskindata i realtid till sina lokala återförsäljare för att få ännu snabbare support.

Kunder som använder Climate FieldView från sin Case IH-återförsäljare kan se fram emot ytterligare funktioner i Climate FieldView Cab-applikationen under 2018.


Ladda ned Zip-arkiv Dowload PDF