Brand

Ny chef för Case IH i Norden och Baltikum

16 Apr 2018

​Markus Ågren är från och med den 16 april anställd som ny Business Director för Case IH Nordic & Baltic. Markus tar med sig många års erfarenhet, bland annat från lastbilsbranschen, där han haft ledande positioner inom både försäljning och finansiering hos några av de största varumärkena. Han har dessutom under en kortare tid arbetat i lantbruksmaskinsbranschen, denna bransch är alltså inte helt ny för honom.

Markus är svensk och bor i Helsingborg och är placerad på Case IHs kontor i Albertslund, Danmark, där han leder teamet på 13 personer, som arbetar med marknadsföring, försäljning
och service för Case IH i Norden och Baltikum.

Utvecklingen av de privata återförsäljarna i Danmark och Sverige samt importörerna i Norge, Finland, Island och Baltikum är en uppgift som står högt på prioritetslistan hos Markus. Kunderna i lantbruket är lika beroende av sina maskiner som långtradarchaufförerna är av sina lastbilar, så det är viktigt för Case IH såväl som för våra kunder att ha duktiga samarbetspartners, som kan erbjuda lantbrukaren den bästa rådgivningen i inköpsprocessen och kan säkra att maskinerna fungerar när det är bråttom ute på fälten.

Markus kastas rakt in i allvaret, då han tillbringar sin första vecka på jobbet i Slovakien där Case IH har ”träningsläger” för alla säljare i Europa, och i veckan som började med den 16 april har turen kommit de nordiska och baltiska Case IH återförsäljarna och säljarna. Detta ger Markus en god möjlighet att lära känna organisationen i hela Norden och Baltikum på ett bra sätt.


Ladda ned Zip-arkiv Dowload PDF