Brand

Case IH:s största "träningsläger" någonsin uppdaterar återförsäljarna om utvecklingen av traktorer och annat

27 Apr 2018

Tio veckors program samlar personal från över 1 000 återförsäljare i Europa, Mellanöstern och Afrika för utbildning om nya produkter och uppdateringar/Över 60 traktorer och maskiner som sammanlagt uppgår till 10 000 hk finns på plats/En plats på över 500 ha erbjuder realistiska utbildnings- och provkörningstillfällen/

Uppdateringar av Maxxum-, Puma- and Optum-traktorer som tillverkats i St. Valentin, plus teleskoplastarserien Farmlift, har varit fokus för ett av de största evenemangen som någonsin organiserats för personal från Case IH-återförsäljare i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA) och även längre bort ifrån, under en intensiv utbildning som hölls i centrala Europa.

Evenemanget hölls på ett lantbruk nära Bratislava, Slovakien, där grupper av återförsäljare medverkade under totalt tio veckor. Varje deltagare kunde dra fördel av utbildningen i små grupper för att lära sig teorin bakom den senaste produktutvecklingen hos Case IH, medan området på 500 ha innebar att det också fanns tillräckligt med plats så att alla deltagare kunde tillbringa så mycket tid som möjligt med maskinerna som var på plats..

Bland huvudattraktionerna fanns den senaste utvecklingen av Case IH precisionslantbruk, inklusive uppgraderingar av Advanced Farming System (AFS) och kombinationen av funktionerna från Headland Management Centre II och AccuTurn vändtegsautomatik som bildar det nya AccuTurn Pro-systemet”, förklarar Gavin Enright, Case IH kommersiell utbildningschef för EMEA-regionen.

“Vi presenterade även utvecklingen av Maxxum-traktorn för återförsäljarna inklusive Active Clutch-systemet, som tillåter en urkoppling med fotbromsen och den nya ActiveDrive 8 åttastegade semi-powershift som gjorde att Maxxum 145 Multicontroller vann titeln som Machine of the Year för 2018.”

"Den nyainstegsmodellen Puma X som finns som 140, 150 och 165-modeller fanns också på plats för att granskas och köras, och de senaste uppgraderingarna på Puma-modellerna med lång hjulbas presenterades för deltagarna, där återförsäljare kunde lära sig om förbättringar av framaxeln, förbättringar av bränsleeffektivitet som en ny reversibel fläkt, en exklusiv avgasbroms, fördelar med powershift/CVX-transmission och nödvändiga ändringar på grund av nya TMR, Tractor Mother Regulations.”

Optum CVX-seriens utveckling täcktes även, inklusive introduktionen av den nya Optum 250 CVX på 250 hk som instegsmodell. Dessutom fanns möjligheten att lära sig om förbättringar av prestanda och kapacitet för teleskoplastarserien Farmlift, inklusive steg IV-motorer med Hi-eSCR-utsläppsteknik, en hydraulpump med hög kapacitet för modellerna Farmlift 632, 735 och 935 och förbättrade power shuttle-funktioner på Farmlift 635 och 742, plus nya LED-ljuspaket för alla modeller.

“Utbildningen gav ett tillfälle för många återförsäljares personal att förbättra sin kännedom om ett antal produktnyheter som tillkännagavs officiellt under mässan Agritechnica i Hanover, Tyskland, medan andra introduktioner visades för första gången på evenemanget,” säger Enright.

“Feedback från återförsäljare gällande produktutveckling och sättet som de presenterades på var mycket positivt. För Case IH bekräftar detta värdet på denna sortens utbildning i att ge återförsäljarna en kännedom om produkter och användningsråd som sedan bildar en del av försäljningen och stödet för dessa produkter.”


Ladda ned Zip-arkiv Dowload PDF