Produkt

Case IH Signature Editions firar Maxxum-modellens prisbelönta framgångar

16 May 2018

​Nya Maxxum Signature Edition-modeller återspeglar internationella priser/Tillgängliga i versionerna 145 och 150 på Maxxum, Maxxum Multicontroller och Maxxum CVX/Premiumpaketet förbättrar den redan höga standarden på dessa modellers utrustning.

För att fira framgången med de fyra prestigefyllda priserna introducerar Case IH Signature Edition på sex Maxxummodeller, som alla tillverkas på fabriken i St Valentin i Österrike.

Maxxum Multicontroller belönades med titeln Machine Of The Year 2018 på Agritechnica, Tyskland, som ett bevis på prestanda och kostnadseffektiva fördelar med ActiveDrive 8-transmissionen. Den fick även guldmedaljen för Innovation på Fieragricola i Italien och utsågs till Agricultural Machine of the Year på Agrotech i Polen. Maxxum 145 Multicontroller med ActiveDrive 8-transmissionen rankades som världens mest effektiva fyrcylindriga traktor för fältarbete under DLG Powermix-testet, med en bränsleförbrukning på 258 g/kWh.

Signature Edition-paketet kommer att finnas tillgängligt som tillval för Maxxum 145-modeller med EU steg IV på 160 hk (118 kW)  och den sexcylindriga Maxxum 150 på 165 hk (129 kW) som båda kan nå 175 hk (129 kW) med effektstyrning. Den kan beställas på båda maskinerna i standard-, Multicontroller- och CVX-varianter.

Signature Edition Maxxum-traktorer kommer att ha den unika Jerome Increase Case-signaturen på huven, de karakteristiska ledlamporna på huven, läderratt med logon ‘Old Abe’, golvmatta, en lyxig Bluetooth-radio och en automatisk klimatstyrd luftkonditionering. Standard Maxxum-traktorer har även Grammer Dual Motion-sätet medan Maxxum Multicontroller- och CVX-modeller har Grammer Maxximo Evo lädersäte.

Signature Edition-modellerna kan beställas hos Case IH-återförsäljare fram till den 30 juni.


Ladda ned Zip-arkiv Dowload PDF