Produkt

Case IH Maxxum 145 Multicontroller fick utmärkelsen Tractor of the Year och Best Design för 2019

09 Nov 2018

Case IH Maxxum 145 Multicontroller har fått utmärkelsen Tractor of the Year 2019 och Best Design 2019 vid en prisceremoni under första dagen på EIMA International, mässan för lantbruksmaskiner i Bologna, Italien

 

Maxxum 145 Multicontroller med 145 hk lanserades förra året tillsammans med tre mindre modeller (116–135 hk märkeffekt) och omfattar ActiveDrive 8 åttastegs semi-powershift-transmission och Multicontroller-armstöd och -joystick, attribut som uppmärksammades av TOTY-juryn – journalister som skriver om lantbruksmaskiner från hela Europa – för bidraget till enklare användning och förbättrad effektivitet. Maxxum traktorer är också tillgängliga med fyrstegs semi-powershift och steglösa transmissioner.

De senaste uppgraderingarna av Maxxum har gett serien ett nytt fräscht utseende och lett till ett dubbelt erkännande av samma modell, som även vann i kategorin Best Design. Ett erkännande av betydelsen av funktionalitet och form vid utformningen av moderna traktorer.

Det vinnande konceptet
Efter sin introduktion förra sommaren har den nya Case IH Maxxum-serien, i sin Multicontroller-skepnad med den nya ActiveDrive 8 semi-powershift-transmissionen, fått den prestigefyllda utmärkelsen Machine of the Year för 2018 vid Agritechnica i Hannover, Tyskland. Nu har Maxxum 145 Multicontroller utökat sin medaljsamling genom att vinna Tractor of the Year 2019, som även delas ut av en panel av europeiska redaktörer för jordbrukstidskrifter.

Genom att komplettera befintliga ActiveDrive 4 fyrstegs semi-powershift och CVXDrive steglösa transmissioner, är ActiveDrive 8 tregrupps/åttastegs semi-powershift-transmissionen den viktigaste utvecklingen av den nya Maxxum Multicontroller-serien. Transmissionen och många andra traktorfunktioner kan styras med Multicontroller-armstödet och -joysticken.

TOTY-utmärkelsen bygger på de tidigare framgångarna för Maxxum 145 Multicontroller, inklusive den lägsta specifika genomsnittliga bränsleförbrukning som noterats i fältarbetesdelen för PowerMix-testet från DLGs teststation i Tyskland.

"Vi är mycket stolta över att ha tilldelats priset Tractor of the Year 2019 för Maxxum 145 Multicontroller," säger Thierry Panadero, Case IH vice-president för Europa, Afrika och Mellanöstern.

"Det är ett välförtjänt erkännande att en effektivare transmission och större manövrerbarhet båda spelar en viktig roll, inte bara för att göra jordbruket mer lönsamt, utan även mer hållbart. Att bidra till att göra arbetet lättare, effektivare och mer miljövänligt är ett grundläggande kriterium för utformningen av våra maskiner, så det är glädjande att se att Maxxum Multicontroller har belönats på detta sätt.


Ladda ned Zip-arkiv Dowload PDF