Brand

Case IH sätter potatisen i fokus 2018

12 Sep 2018

​Case IH stöder Potato Europe 2018 som exklusiv teknikpartner. Den 20–26 april 2018 användes en Optum 300 med en potatissättare från Grimme och en Farmlift 742 på demonstrationsområ-dena på Rittergut Bockerode i Springe. Vid potatisevenemanget kommer en hel flotta traktorer och teleskoplastare från Case IH se till att maskindemonstrationerna förlöper smidigt och även utföra andra arbeten.

Mångsidig flotta
Under Potato Europe den 12 och 13 september kommer förutom Case Optum 300 CVX flera olika traktorer från Case IH att användas i Springe. Hit hör bland annat modellserierna Case IH Puma och Puma CVX, Maxxum, Luxxum och Farmall 95 C.

Med de tre modellerna Farmlift 735, Farmlift 742 och Farmlift 935 kommer dessutom tre te-leskoplastare från Case IH:s sortiment att användas. Alla maskiner levereras till Rittergut Bock-erode senast den 4 september. ”Vi ser fram emot att exklusivt och effektivt kunna stödja det europeiska potatisevenemanget samtidigt som vi får visa maskinernas prestandaspektrum för de europeiska specialisterna på detta område, säger Stefan Bogner, vd för Case IH i Tyskland.

Väderprognos
På Rittergut Bockerode finns sedan i april även Case IH:s egen väderstation. Inloggningsupp-gifterna till de mätvärden som kan hämtas online har lämnats till alla intresserade partner, så att de ska kunna bilda sig en uppfattning om aktuella väderdata. Appen finns för både Android och iOS i App Store. Uppgifterna är för närvarande tillgängliga för alla: användarnamn Casei-hpotatoeurope@appsforagri.com och lösenord caseih123.


Ladda ned Zip-arkiv Dowload PDF