Produkt

Case IH förhandsvisar nya MyCaseIH AFS Connect™ plattformarna på SIMA 2019

25 Feb 2019

Den unika MyCaseIH plattformen ger snabb inloggning på Case IH-kundernas konton från ett enda ställe genom ett intuitivt, lättanvändbart gränssnitt/Ny AFS Connect™ telematikportal gör det möjligt för kunderna att kartlägga, hantera och analysera maskindata och växtodlingsdata/Båda lanseras under 2019 

​Den ledande tillverkaren av jordbruksutrustning, Case IH, använder SIMA 2019 (24–28 februari 2019) för att för första gången offentligt visa upp sin nya molnbaserade MyCaseIH-plattform, som ger kunderna en enda kontaktpunkt med alla delarna av varumärket Case IH. MyCaseIH och AFS Connect befinner sig nu i sista utvecklingsstadiet och kommer att lanseras senare i år. 

Case IH kommer också att lyfta fram sin nya AFS Connect™ telematikportal, som drivs tillsammans med MyCaseIH och inkluderar tre huvudområden: maskinparkshantering, fälthantering och datahantering. Mobilappen AFS Connect, som är inriktad på att ge lantbrukare och maskinstationer information om maskinparken, kommer att vara tillgänglig via Apple App Store eller Google Play Store och är kompatibel med både iOS- och Android-enheter. 

Maxime Rocaboy, Product Marketing Manager, Precision Farming Solutions AFS for Case IH – EMEA, förklarar: ”MyCaseIH är en unik teknik som ger kunder en enda inloggningspunkt till sina konton. Vi har lagt ner mycket tid och möda på att utveckla det nya gränssnittet, som endast kräver ett fåtal klick för att komma åt maximal mängd information. Det är snabbt, enkelt och intuitivt att använda, innehåller en tydlig grafik och använder olika färger för att snabbt och exakt identifiera olika uppgifter.

På samma sätt som med många andra molnbaserade datalagringskonton kan MyCaseIH-användare få en översikt över sin verksamhet när de väl är inloggade och smidigt få tillgång till alla funktioner genom att klicka på ikonerna för maskinparkshantering, fälthantering och datahantering. Ett huvudargument är att alla utrustningsdata och växtodlingsdata data lagras säkert på molnbaserade servrar och ”ägs” av kunderna, som kan komma åt, hantera, dela eller ta bort dessa data när som helst. 

”MyCaseIH erbjuder kunder en central referenspunkt för stödmaterial med alla de verktyg och uppgifter som krävs för att hantera sin maskinpark och kontaktinformation, enkelt, snabbt och noggrant. Den ger också smidig direkt åtkomst till Case IH webbplats och hjälpcenter tillsammans med ett stort utbud av informationsresurser som är relevanta för den utrustning som kunderna har registrerat, inklusive förarhandböcker, broschyrer, reservdelskataloger, tekniska publikationer, specifikationer, produktvideor och underhållsdokumentation. 

MyCaseIH kommer också i första hand att vara den primära accesspunkten för nya Case IH AFS Connect™ telematikportal, ett helt ekosystem som omfattar maskiner, telematik, datadelning och appar. Kunderna får tillgång till AFS Connect genom det användarvänliga Case IH AFS operativsystemet, som ger dem information om hela deras verksamhet, var de än befinner sig. Den ger också åtkomst i realtid till deras Case IH-utrustning på alla enheter och visar information som läge, bränsle- och motorstatistik på skärmen ”Fordonsinformation”. På detta sätt kan kunderna hantera sin tid och verksamhet mycket mer effektivt. 

AFS Connect ger teknik-/informationsorienterade lantbrukare och maskinstationer en överblick över sin maskinpark och växtodlingsdata samtidigt som de smidigt kan överföra data till betrodda partner. Systemet hjälper kunderna med sin dagliga hantering av verksamhet och data genom att tillhandahålla tilldelningskartor, maskinplatser och meddelanden tillsammans med växtodlingsdata och databehörighet samt gör det möjligt att dela data med en extern rådgivare.

AFS Connect hjälper också Case IH-återförsäljare att leverera förstklassiga, proaktiva tjänster och arbeta mer effektivt genom att ansluta dem direkt till sina kunder med information om gården och maskinparken, tillsammans med kritiska maskinrelaterade funktioner som larm och meddelanden. 

Genom att använda mobilappen AFS Connect kan kunderna se en ”livekarta” som ger en översikt över status och läge för alla deras registrerade fordon i förhållande till användarens plats. Denna karta innehåller ikoner som visar fordonens typ och status, inklusive motordata och bränslenivå, knappar för att centrera efter användarens eller maskinparkens läge, en förklaring som visar statusfärger och grupper av näraliggande fordon. En länk till Google Maps gör att användaren kan köra direkt till valfri maskin från sin nuvarande plats, medan appen gör att deras plats kan delas med andra enheter genom WhatsApp eller textmeddelanden.

Slutligen erbjuder MyCaseIH ägare av Case IH-produkter en central plats för att interagera och utföra transaktioner med varumärket för att stödja sin verksamhet, medan AFS Connect telematikportalen erbjuder en central plats för att kartlägga, hantera och analysera maskinparker, fält, växtodlingsdata och maskindata.


Dowload PDF Ladda ned Zip-arkiv