Produkt

Nytt utseende för reviderade Case IH Puma 140-240-traktorer understryker komfort- och köruppdateringar

10 Nov 2019

Puma 140-175- och Puma 185-240-modellerna uppdaterade/Förbättrad belysning och design som efterliknar Optum- och Magnum-modellerna/Ny utformning av frontlyften och DAB-radio med handsfree mobiltelefonuppgradering för Puma 185-240/Variabel styrning för högre precision/Steg V-motorer med Hi-eSCR2/alla Puma steg V 100 % godkända för HVO-diesel och biologiskt nedbrytbar olja

 

Case IHs Puma-serie med modellerna 140 till 240 har fräschats upp inför 2020 med en ny design och fler funktioner för förbättrad förarkomfort på Puma 185-240-modellerna. Liksom tidigare är serien uppdelad på två distinkta produktlinjer – de kompakta Puma 140-175-modellerna och de större Puma 185-240-traktorerna.

 

Ny design och steg V-motorer

Alla Puma-modellerna drivs med 6,7-liters FPT Industrial sexcylindriga motorer och Puma 140-175 uppfyller nu avgaskraven för steg V tack vare Hi-eSCR-tekniken – Puma 185-240-modellerna är redan kompatibla. Motorerna skyddas av en ny huv med den senaste Case IH-designen, inklusive uppgraderad transport- och arbetsbelysning som på de större Case IH Optum- och Magnum-traktorerna. Transport- och arbetsbelysningen erbjuder nu upp till 40 000 lumen för den högsta LED - specifikationen. Alla Puma steg V-modeller är 100 % godkända för HVO-diesel och biologiskt nedbrytbar olja och erbjuder även förlängda bytesintervaller för motor- (750 timmar) och transmissionsolja (1 500 timmar), vilket innebär färre olje-/filterbyten under maskinens livslängd och lägre ägandekostnad.

 

Fler uppdateringar för Puma 185-240-modellerna

Den nya förstklassiga designen sträcker sig till själva hytten med detaljer som nytt utseende på gasdämpare och en ny premiumratt som har uppgraderats för att passa den nya designen. In- och utstigningen till och från hytten har blivit säkrare med ny belysning för de omdesignade trappstegen och en tvättank är monterad som tillval intill trappstegen för att föraren ska kunna tvätta händerna innan han eller hon stiger in hytten och använder reglagen. Förarkomforten har förbättrats genom monteringen av en premium DAB-radio (tillval) med högtalare och mikrofon för handsfree mobiltelefonsamtal. Ytterligare nyheter för hyttens inredning, utformade för att underlätta driften, omfattar ett dokumentförvaringsfack och en mer kompakt backspegel. Tillgång till och överblick över elektroniska enheter möjliggörs genom monteringen av en ny skärmskena inklusive uttag och hållare för mobiltelefon och surfplatta.

Förutom den nya designen, belysningen och hyttfunktionerna som nämns ovan drar Puma 185-240-modeller nytta av ytterligare uppgraderingar. Förvaringspositionen för den bakre trepunktslyftens toppstång har förbättrats och är lättare att förvara när den inte används och hindrar inte sikten över draget, kraftuttaget eller tillkopplade redskap. Samtidigt bidrar en ny utformning av frontlyften till bättre åtkomst och snabbare reaktion och nya manöverknappar ger enklare tillkoppling. Ytterligare nyheter inkluderar en ny tryckluftsledning som kan anslutas till flera uttag kring traktorn och användas med en slang och munstycke för att blåsa bort damm och skräp.


Ladda ned bild Dowload PDF