Brand

Case IH utser ny vicepresident för Europa

18 May 2020

Ville Mansikkamäki utsedd till vicepresident för Europa/Organisationsförändring är en del av CNH Industrials utvecklingsstrategi "Transform 2 Win"

Case IH har utsett Ville Mansikkamäki till rollen som vicepresident Case IH Europe. Han kommer att efterträda Thierry Panadero, som har övertagit positionen som chef för CNH Industrials Agriculture Europe Commercial Operations.

Thierry Panadero tillkännagav nyheten med orden: "Jag är glad över att välkomna Ville till företaget. Hans 20 år av gedigen internationell erfarenhet av olika roller inom försäljning, marknadsföring, kundstöd och reservdelar är ett värdefullt bidrag till framgången och utvecklingen av Case IH i Europa."

Ville Mansikkamäki utexaminerades från Rauma Institute of Technology i Finland med en kandidatexamen (BSc) i logistik-, material- och leverantörskedjehantering. Han började på Valtra Inc som Customer Service Manager 2001 och tog därefter en examen i Executive Master of Business Administration (EMBA) vid universitet i Jyväskylä. Efter ett antal roller inom Valtra Inc och dess moderbolag, Agco Corporation, innehade han befattningen som Director, Sales Valtra EAME (Europa, Afrika, Mellanöstern) under sju år innan han började på Case IH.

Hans utnämning är en del av en bredare omorganisation inom CNH Industrial under företagsutvecklingsstrategin "Transform 2 Win", som ska göra det möjligt för de fem verksamhetssegmenten att uppnå sin fulla potential och förändra koncernens övergripande struktur. Denna strategi kommer att maximera ledningens fokusering och flexibilitet, saminrikta investeringsprioriteter och incitament, uppfylla respektive verksamhetsbehov i varje segment samt optimera CNH Industrials kostnads- och kapitalstruktur. Den kommer att ställa oss i en ännu starkare position för att driva en lönsam tillväxt genom betydande investeringar i våra produkter, tekniker, aktiviteter, anställda och kanaler.

Inom "Transform 2 Win"-strategin avser Case IH att stärka sin position i Europa som leverantör av ett komplett utbud av kraftfulla, tillförlitliga och högproduktiva produkter och branschledande teknik för att förbättra jordbrukarnas effektivitet och produktivitet.


Dowload PDF