Brand

CNH Industrial, moderbolag till Case IH och STEYR, vinner utmärkelsen ’Best International Operating Company’ i tävlingen för Österrikes ledande företag

03 Feb 2021

CNH Industrial Österreich GmbH, moderbolag till Case IH och STEYR har utnämnts till 'Best International Operating Company 2020' i tävlingen för Austria's Leading Companies. Case IH- och STEYR-traktorer tillverkas vid St. Valentinfabriken i södra Österrike.

Vida erkänd som landets viktigaste företagstävling, då tävlingen organiseras av PricewaterhouseCoopers (PwC), österrikiska dagstidningen 'Die Presse' och finansiella dataleverantören Kreditschutzverband von 1870 (KSV).

Kategorin 'International' är öppen för alla företag med en internationell struktur, affärsmodell och värdekedja/kundstruktur. De måste producera produkter eller tjänster relevanta för en global marknad, med en export som utgör en avsevärd del av produktionen och ha filialer utomlands. Fabriken producerar 10 000 traktorer om året åt kunder i Europa, Afrika, Mellanöstern, Asien och i Stilla Havet.

När Hannes Woegerbauer, Plant Manager vid St. Valentin kommenterade den senaste hyllningen, sa han: "Att bli utnämnd till Österrikes Best International Operating Company är en stor ära, och det understryker, återigen, statusen 'Quality made in Austria' för våra traktorer, som våra kunder värderar och respekterar. Detta har hjälpt oss att ytterligare utöka marknaderna till vilka vi nu exporterar våra St. Valentintillverkade traktorer och som nu även inbegriper Japan, Korea och Uzbekistan.

"Utmärkelsen är särskilt uppskattad under detta år som fört med sig aldrig tidigare skådade och exceptionella utmaningar för alla i vårt företag, våra leveranskedjepartners och återförsäljare. Det har varit oerhört uppmuntrande att alla har jobbat väldigt hårt för att minska effekten på produktion och försäljning och, viktigast av allt, för att garantera hälsan och säkerheten för våra anställda."

St. Valentin, som har en lång historia av innovativ jordbruksteknik och avancerade, kostnadseffektiva tillverkningstekniker, frodas av förträffligheten, expertisen och passionen hos sina 600 anställda, av vilka en hög andel är jordbrukare på deltid. Detta garanterar en väldigt hög nivå av kundfokus och är ett stort skäl till varför fabriken ständigt åstadkommer den höga kvalitet som lantbrukarna kräver.

​​​​Sedan fabriken öppnades 1947, har den producerat omkring 600 000 traktorer och har ett oklanderligt rykte inom CNH Industrial. Med en koordination av 12 000 delar från fler än 400 leverantörer världen över, producerar den 24 produktlinjer och 98 modeller, med 4 857 val på den väldigt anpassningsbara monteringslinjen, inklusive Case IH Optum CVXDrive, Pumaserien, Maxxumserien och Luxxum-traktorer, tillsammans med STEYR Terrus CVT, CVT, Impuls CVT, Profi Series och Multi-modeller.


Dowload PDF