Brand

Case IH avslöjar planer på återgång till Europas mässor

06 Sep 2021

Case IH ställer ut på stora lantbruksmässor i Europa fr.o.m. september 2021 för att återkoppla till kunder/Första presentationen för allmänheten av den senaste Quadtrac AFS Connect™, Optum AFS Connect™ plus ett utökat utbud av innovativa AGXTEND-precisionsodlingslösningar.

Case IH har meddelat att man under återstoden av 2021 och 2022 planerar att delta i större europeiska jordbruksmässor som en del av företagets program för att återkoppla till kunderna. Detta kommer att göras med största möjliga uppmärksamhet på säkerheten för både kunder och Case IH-medarbetare samtidigt som vi strikt följer de säkerhetsåtgärder som gäller för varje plats.

Case IH kommer att visa upp en rad spännande nya produkter, bland annat de första offentliga visningarna av AFS Connect™-versionerna för Quadtrac- och Optum-traktorerna, de senaste versionerna av de populära Puma 150–175- och 185–240-modellerna, tillsammans med Axial-Flow® 9250 AFS Harvest Command-skördetröskan och LB436 HD-pressen. Ett utökat utbud av den innovativa precisionsodlingstekniken AGXTEND kommer också att presenteras.

Företagets mässprogram, som fortfarande kan ändras beroende på gällande COVID-19-lagstiftning, börjar med Innov-Agri i Frankrike från 4 till 6 september 2021, där Case IH kommer att lansera den senaste versionen av sin mycket framgångsrika Optum CVXDrive-modell. Med 160 ha av fältdemonstrationer äger Innov-Agri rum i Outarville, sydväst om Paris.

Agribex är det andra stora evenemanget där Case IH kommer att delta i år. Belgiens största internationella jordbruksmässa och den gröna sektorn kommer att hållas på Bryssel Expo den 8–12 december.

Under 2022 har Case IH bekräftat sitt deltagande i fem stora mässor, även om andra kan tillkomma i företagets kalender.

Schemat börjar med FIMA 2022 från den 8 till 12 februari. Den 42:a International Fair of Agricultural Machinery kommer att äga rum i Zaragoza, Spanien.

Case IH-teamet kommer sedan att bege sig till Hannover i Tyskland för Agritechnica, där världens ledande mässa för jordbruksmaskiner kommer att hållas mellan den 27 februari och den 5 mars.

Senare under året ställer Case IH ut på SIMA 2022. 100-årsjubileum för SIMA-mässan firas på Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte, Paris, den 6–10 november.

Under november kommer företaget också att delta i EIMA International 2022, den 45:e International Agricultural Machinery Exhibition i Bologna, Italien.

Sista datum i Case IH:s evenemangskalender för nästa år kommer att vara Agraria 2022 i Wels i centrala Österrike från den 23 till 26 november.

Ville Mansikkamäki, Vice President, Case IH Europe, kommenterar företagets återkomst till fysiska jordbruksevenemang:

”Det gläder mig att Case IH återigen kommer att ställa ut på jordbruksmässor i hela Europa, med tonvikt på att ständigt garantera säkerheten för vår personal och våra kunder.

”Tidigare under året, när det fanns mycket stränga COVID-19-restriktioner för resor, organiserade vi Case IH ”YOUNIVERSE”, den första digitala jordbruksmässan för jordbrukare, maskinstationer och återförsäljare. Detta webbevenemang blev mycket framgångsrikt för att förmedla vår vision av framtiden och den kritiska roll som förbättrad anslutningsbarhet kommer att spela för att göra jordbruksbranschen effektivare, produktivare och mer hållbar.

”På Case IH inser vi dock att digitala händelser inte kan ersätta fysiska möten med lantbrukare. Vår prioritet är att ha bästa möjliga relation till våra kunder, så för oss är YOUNIVERSE ett komplement till normala mässor, evenemang och roadshows. På Agritechnica kommer vi att använda ett nytt hybridformat som kombinerar det fysiska evenemanget med vår digitala plattform. Detta kommer att göra det möjligt för oss att utöka vår räckvidd till alla dem som inte kan resa till den fysiska mässan, så att de kan koppla upp sig och uppleva Case IH-nyheter i realtid, var de än befinner sig.”

AXIAL-FLOW

***

Pressmeddelanden och bilder: http://mediacentre.caseiheurope.com​


Dowload PDF