Brand

Case IH samarbetar med MacDon Industries Ltd.

15 Dec 2021

Dukskärbord för skördetröskor med två varumärken kommer att erbjudas hos Case IH-återförsäljare över hela världen.

Case IH har tillkännagivit ett partnerskap med MacDon Industries Ltd. för att tillverka dukskärbord med de båda varumärkena, utformade för Case IH Axial-Flow®-skördetröskor. Den nya serien med dukskärbord kommer att finnas tillgänglig för beställning i början av 2022 hos Case IH-återförsäljare över hela världen, med undantag för Sydamerika.

Case IH och MacDon har ett gemensamt arv och mål att göra skördearbetet enklare och mer produktiv för nordamerikanska jordbrukare”, säger Scott Harris, Case IH globala president. ”Genom att sammanföra Case IH:s branschledande portfölj med Axial-Flow-skördetröskor och ett robust återförsäljarnätverk med MacDons expertis och dukskärbord, siktar vi på att leverera ett förstklassigt skördepaket för lantbrukarna.

Baserat i Manitoba, Kanada, har MacDon tillverkat högpresterande skördeutrustning under mer än 70 år. Precis som Case IH är företaget känt för att arbeta direkt med lantbrukarna och anpassa sina skördemaskiner för att tillverka utrustning som hjälper lantbrukarna att effektivt skörda sina grödor över hela världen.

Innovationer för att hjälpa lantbrukarna att kunna skörda mer av sina grödorär vår högsta prioritet”, säger Harris. ”Vi ser fram emot att samarbeta med MacDon för att erbjuda en högeffektiv dukskärbordslösning som höjer ribban för skördeproduktiviteten.

Mer information om MacDon, besök www.macdon.com.

***
Pressmeddelanden: http://mediacentre.caseiheurope.com​


Dowload PDF