Brand

CASE IH CONNECT ROOM HUB: FRÅN REAKTIV TILL PROAKTIV SUPPORT FÖR MAXIMAL DRIFTTID OCH PRESTANDA

07 Sep 2023

Övervakning dygnet runt av Case IH-anslutna maskiner/Fjärrdiagnostik/Proaktiva och förebyggande åtgärder för maximal drifttid/Effektiv planering av service/Effektiv maskinparkshantering/Uppkopplade tjänster för optimal maskinhälsa och driftrådgivning

Tekniken i dagens jordbruksutrustning utvecklas och utökas ständigt, och antalet uppkopplade maskiner i fält ökar snabbt. Detta öppnar en värld av möjligheter när det gäller att stödja jordbrukare och hjälpa dem att få ut det mesta av sina maskiner och fält. Case IH:s svar är Connect Room Hub, hjärtat i Case IH:s uppkopplade tjänster som möjliggör en övergång från en reaktiv till en proaktiv och i vissa fall förebyggande strategi för att stödja kunderna.

Mirco Romagnoli, Vice President för Case IH Europe, förklarar: ”Jordbrukarna måste ständigt öka sin effektivitet och produktivitet, och ser till oss som tillverkare för att hitta sätt att hjälpa dem att uppnå detta. Vårt Connect Room-system, tillsammans med vår växande portfölj av Safeguard Connect-tjänster, gör det möjligt för oss och våra återförsäljare att agera snabbt – nästan i realtid – när de har problem och hjälpa dem att få ut det bästa av sina Case IH-maskiner.”

Case IH Connect Room Hub: hjärtat i ett nätverk av Dealer Connect Room

Case IH-anslutna maskiner genererar kontinuerligt data när de arbetar i fält – driftsparametrar, skick, växtodlingsdata – och skickar dem till det nyinrättade Case IH Connect Room Hub för Europa i St Valentin. Case IH:s produktexperter analyserar data för att skapa och ständigt förbättra algoritmerna och generera varningar, råd om maskindrift och användbara insikter för kunden. Connect Room Hub är hjärtat i ett nätverk för Connect Room hos Case IH-återförsäljaren, där statusen för kundens maskiner övervakas dygnet runt, sju dagar i veckan.

När Connect Room Hub-systemet identifierar ett eventuellt problem, skickas en automatisk varning direkt till Connect Room hos kundens Case IH-återförsäljare, som kan vidta omedelbara åtgärder – ibland innan problemet uppstår, och därmed förhindra maskinstillestånd. Återförsäljaren kan också utföra fjärrdiagnostik på kundens maskin från Connect Room och till och med koppla upp sig till maskinens skärm och vidta åtgärder utan att lämna sin plats. Connect Room Hub kan också hjälpa kunderna att hålla sin maskinpark i perfekt skick utan att avbryta jordbruksarbetet och ringa dem i förväg för att planera rutinunderhåll som är anpassat till deras arbetsprogram.

Rapporter som genereras av Connect Room Hub ger kunderna värdefulla insikter

Connect Room Hub genererar också tre typer av rapporter för att kunden ska få ut det bästa av sina maskiner, hålla dem i gott skick och skydda sina investeringar.

Den månatliga maskinhistorikrapporten, som genereras utifrån telemetri- och sensordata, som samlats in av den anslutna maskinen, ger kunden en bättre förståelse för maskinens användning och hälsotillstånd och identifierar eventuella problem. Detta gör det möjligt för dem att säkerställa maskinens användning och goda skick och samtidigt öka dess andrahandsvärde.

​Maskinvårdsrapporten listar varje service, reparation och inspektion under maskinens livslängd, för att garantera spårbarhet för hela servicehistoriken och skapa en transparent relation med återförsäljaren och Case IH.

Driftrapporten hjälper kunden att se till att förarna använder maskinerna på ett korrekt, effektivt och säkert sätt. Med nyckeltal och data från rapporten kan kunden upptäcka avvikelser i förarens användning av maskinen eller identifiera var det finns utrymme för förbättringar. De kan vidta åtgärder och diskutera att ordna en skräddarsydd förarutbildning tillsammans med återförsäljaren.


Dowload PDF