Produkt

MED SIKTE PÅ PRISPALLEN – CASE IH SPONSRAR APRILIA I MOTOGP™-SERIEN FÖR ANDRA SÄSONGEN

14 Mar 2023

Case IH meddelar partnerskap med den italienska motorcykeltillverkaren Aprilia inför 2023 års MotoGP™ World Championship-serien/Förlängning av sponsoravtalet för ett andra år efter den mycket framgångsrika 2022-säsongen/Aprilia-motorcyklar stärker varumärket Case IH.

Case IH meddelar att företaget återigen blir en officiell partner till Aprilia Racing för 2023 års MotoGP™ World Championship-serien. Nyheten tillkännagavs vid Case IH:s ”Trust the Red” Dealer Convention i Madrid, där Massimo Rivola, VD för Aprilia Racing, och teamföraren Maverick Viñales träffade Case IH:s team, diskuterade gemensamma värderingar och talade om vikten av att arbeta tillsammans som ett team.

Ett team – en vision

Inför den första tävlingen i 2023 års MotoGP World Championship-serie, den portugisiska Grand Prix på Autódromo Internacional do Algarve-banan den 26 mars, sa Mirco Romagnoli, vice VD Case IH och STEYR: ”Case IH är glada över att återigen vara en officiell partner till Aprilia Racing och vi ser fram emot att fortsätta detta givande samarbete. Vi delar samma laganda och vision, fokuserar på innovation och excellens, strävar ständigt efter framgångar och brinner för vad vi gör.”

Stort erkännande för Case IH-varumärket

Samarbetet mellan en av världens ledande tillverkare av lantbruksmaskiner och ett av de mest framgångsrika lagen inom motorcykelracing inleddes 2022 och resulterade i stor uppmärksamhet, publicitet och ett bredare erkännande för Case IH-varumärket. För att understryka samarbetet ställde Case IH ut en Aprilia-motorcykel på ett flertal mässor under hela året, som fick besökarna att stanna till och beundra den kraftfulla maskinen.

En perfekt matchning: jordbruk och motorsport

”Detta framgångsrika partnerskap mellan två kompletterande varumärken gör det möjligt för Case IH att nå en bredare, yngre publik i Europa och utanför”, säger Romagnoli. ”När våra två ingenjörsteam träffades blev det uppenbart hur mycket jordbruk och MotoGP-teknik har gemensamt. Det finns många likheter och möjligheter från båda sidor. Case IH och Aprilia Racing förlitar sig till exempel på liknande avancerade digitala tekniker för att få åtkomst till och fjärrövervaka fordonsdata, samtidigt som båda är beroende av att ständigt anpassa inställningarna och omvärdera strategierna för att maximera prestanda.”

Stora mål framöver

”Vi har visat oss vara en av de ledande utmanarna i MotoGP World Championship-serien”, tillägger Massimo Rivola, VD för Aprilia Racing. ”Vi på Aprilia Racing ser fram emot att fortsätta samarbetet med Case IH 2023. Alla i vårt team är fokuserade på sitt jobb och vårt sikte är helt klart inställt på VM-titeln. Inom motorsport vinner racingföraren aldrig på egen hand, det är ett lagarbete. Denna laganda, i kombination med strävan efter excellens och framgång, är tydligt en annan sak som vi delar med Case IH.”