Produkt

NYA 2023 CASE IH VESTRUM CVXDRIVE-TRAKTORER GER BÄTTRE PRESTANDA, FUNKTIONALITET OCH KÖREGENSKAPER

07 Nov 2022

​​​​​Den senaste högupplösta AFS Pro 700 Plus-skärmen optimerar styrningen/CVXDrive-transmissionen har förbättrade funktioner/Bättre passform och ytfinish/Upp till fyra fullt elhydrauliska uttag.


Nya funktioner och konstruktionsförbättringar har byggts in i de fyra 2023 Case IH Vestrum CVXDrive-traktorerna för att ytterligare förbättra prestanda, funktionalitet, komfort och körupplevelse hos dessa populära modeller. Bland höjdpunkterna finns den förbättrade CVXDrive-transmissionen, den senaste AFS 700 Plus-skärmen och upp till fyra fullt elhydrauliska uttag, ett främre kraftuttag med våt koppling samt en förbättrad passform och ytfinish. Alla Vestrum CVXDrive-modeller drivs av bränsleeffektiva NEF 4,4-liters fyrcylindriga Steg V-motorer med en nominell effekt på 100 hk till 130 hk, men som utvecklar upp till 140 hk.

Christel Diebolt, Product Marketing Manager, säger: ”Vestrum CVXDrive har fått ett starkt gensvar bland kunder som har begränsad storlek på maskinhallar och fält, men vill ha samma teknik och komfort som i större traktorer – och de oöverträffade fördelarna med en innovativ steglös transmission (CVT). Med den bästa transmissionen, förarmiljön och mångsidigheten i den här klassen är Vestrum till sin fördel i fält, på vägen eller i trånga utrymmen med frontlastare. Dessutom passar Vestrum perfekt under Maxxum-serien genom att leverera premiumfunktioner i en kompakt storlek.

Förbättrad och justerbar CVXDrive-transmission
CVXDrive-transmissionen ger utmärkt effektivitet och mångsidighet och har två mekaniska områden som möjliggör ändlös justering av körhastigheter upp till 40 km/h, medan ECO-funktionen gör att detta kan uppnås vid ett motorvarvtal på 1700 varv/min för att minimera bränsleförbrukningen. Transmissionen är kopplad till traktorns APM-system, som gör det möjligt för föraren att ställa in önskad arbetshastighet medan systemet tar hand om allt annat, och ger optimala prestanda med en Active Hold-funktion för ytterligare säkerhet.

På Vestrum CVXDrive-modellerna har transmissionsfunktionen förbättrats med ytterligare smarta CVT-funktioner. Som svar på kundundersökningar har köregenskaperna förbättrats för att maximera fram-/backväxeln och accelerations-/retardationsresponsen, medan körpedalen har fått ökad känslighet, Multicontrollerns känslighet och positionsavkänning har förbättrats och funktionen att momentant kunna köra fortare än målhastigheten integrerats.

Ett tillval för att öka produktiviteten ytterligare är upp till fyra elhydrauliska uttag för de mest krävande uppgifterna.

Billiknande komfort
Den nya hytten med fyra stolpar har blivit ännu mer produktiv och bekväm att använda. Den är fjädrad för maximal komfort, med många utvändiga och invändiga förbättringar. Inne i hytten kommer förarna att uppskatta den utmärkta sikten och den förstklassiga kvalitetsklädseln med förbättrad passform och ytfinish kring taket och stolparna, gasdämparkåporna som stöder dörren och bakrutan samt självavstängande blinkers. Den billiknande upplevelsen förstärks av den praktiska bildskärmen på A-stolpen, med integrerad spegel och kylförvaringsfack som nu är standard på alla versioner, för att inte tala om tillvalet Case IH läderratt.

Den nya AFS Pro 700 Plus-skärmen utmärker sig i den nya hytten med en 35 % större surfplatteiknande glasskärm med hög upplösning och beläggning för att motverka bländning och fingeravtryck. Med 15 GB lagringsutrymme har den en snabbstartmeny, svarar snabbare, tillåter multitasking för att optimera produktiviteten och har upp till fyra kameraingångar. Den kan monteras på antingen MultiController-armstödet eller den valfria skärmskenan med inbyggd kabelkanal och två USB-uttag, för att driva surfplattor och mobiltelefoner.

Bland de nya tillvalen finns en skärmskena med integrerad kabelkanal och två USB-uttag. För jordbrukare som har redskap som använder surfplattor för maskinstyrning via en app finns även en RAM®-monteringssats för surfplatta och/eller mobiltelefon.

På utsidan erbjuder nya fotsteg enklare och säkrare instigning och den omdesignade vindrutetorkaren, som tidigare endast erbjöds med lågt panoramatak, täcker 65 % mer fönsterområde och är tillgänglig på alla versioner. Det finns också en ny integrerad hopfällbar LED-ljushållare och nya LED-sido-/positionsljus för ökad sikt.

Vestrum CVXDrive var den första Case IH-modellen i denna sektor som kombinerade företagets CVXDrive-transmission med Automatic Productivity Management (APM) för maximal effektivitet och prestanda. Traktorn är avsedd för medelstora jordbruksföretag med eller utan animalieproduktion och har en vändradie på 4,5 m som gör den idealisk för arbete med frontlastare, kraftuttagsarbete, lätt jordbearbetning och transporter.


Dowload PDF