Brand

Unikt affärsevenemang online tillkännages av Case IH

25 Mar 2021

I stället för att vänta på att lantbruksutställningarna kan komma igång igen presenterar Case IH, en ledande tillverkare av lantbruksmaskiner, på egen hand ett evenemang online "som inte får missas". Med toppmodern online-teknik är "Youniverse" den första digitala lantbruksmaskinsmässan som är utformad kring "dig", proffset inom jordbruket, oavsett om du är jordbrukare, maskinstationsägare eller återförsäljare. Och det är inte bara ännu ett live-evenemang eller en virtuell utställningslokal, man lovar dessutom att bli en infotainment-upplevelse utan like.

Utöver en demonstration av Case IH:s produktsortiment kommer Youniverse att ge omfattande information och synpunkter om huvudfrågorna inom jordbruket, inklusive de föränderliga kraven i livsmedelsindustrin, växtodling, ny teknik och miljön. Talare har hämtats från europeiska jordbruksmedia, teknikföretag och CNH Industrial Group.

Case IH kommer att fokusera på företagets senaste produkter, Quadtrac AFS Connect och Puma CVXDrive-traktorerna, tillsammans med skördetröskorna i serien Axial-Flow och storbalspressen LB436 HD, som kommer att visas upp med speciella 3D-presentationer. Andra huvudprodukter från Case IH ingår också i mässan, och besökarna kommer även att kunna utforska företagets systermärken, AgXtend-serien med ledande teknik för precisionsodlingoch FPT Industrial drivlinor.

Youniverse-plattformen är tillgänglig på alla datorer, surfplattor och mobila enheter och använder en imponerande presentationsteknik och en speciell app, så att användare kan ansluta, utveckla och bygga nätverk. De kan interagera med återförsäljare och specialister och även "träffa" branschexperter och andra jordbrukare. Den digitala mässan hålls från den 9 till den 18 april 2021. Fri registrering på youniverse.caseih.com.

"Youniverse är ett spännande koncept och kommer att ha ett omfattande innehåll för att tilltala en bred publik, så att vi kan uppmuntra alla inom jordbruket och den bredare jordbrukssektorn att ta en titt", säger Ville Mansikkamäki, vice VD för Case IH Europe. "I dessa svåra tider är vi till 100 % angelägna om att hålla kontakten med våra kunder och partners. Vår investering i denna unika show demonstrerar tydligt detta."

***

Du når presskitet genom at klicka på länken som följer.​


Dowload PDF