Brand

Utmärkelsen ”Best Internationally Operating Company” tilldelas CNH Industrial, moderbolag till Case IH och STEYR®, för andra året i rad

06 Dec 2021

I tävlingen för att välja Österrikes ledande företag utnämndes CNH Industrial Austria, moderbolag till Case IH och STEYR®, till ”Best International Operating Company 2021”/CHN Industrial vann tävlingen 2020/Understryker statusen ”Quality made in Austria” för Case IH- och STEYR-traktorer tillverkade vid de båda varumärkenas St. Valentin-fabrik.

Traktortillverkaren CNH Industrial Österreich GmbH, moderbolag till Case IH och STEYR®, har utnämnts till ”Best International Operating Company 2021” i tävlingen Austria’s Leading Companies, efter att ha vunnit samma tävling 2020. Case IH- och STEYR-traktorer tillverkas vid St. Valentin-fabriken i södra Österrike.

Tävlingen är erkänd som landets viktigaste företagstävling och organiseras av PricewaterhouseCoopers (PwC), österrikiska dagstidningen ”Die Presse” och finansiella dataleverantören KSV 1870.

Kategorin ”International” är öppen för alla företag med en internationell struktur, affärsmodell och värdekedja/kundstruktur. De måste producera produkter eller tjänster relevanta för en global marknad, med en export som utgör en avsevärd del av produktionen och ha filialer utomlands.

St. Valentin-fabriken producerar Case IH och STEYR-traktorer för kunder i Europa, Afrika, Mellanöstern, Asien och i Stilla Havet.

Christian Huber, VD CNH Industrial Österreich GmbH och Vice President Global Tractor Product Management Case IH & STEYR, säger: ”Att bli utnämnd två gånger till Best Internationally Operating Company är en stor ära, och det understryker, återigen, statusen ”Quality made in Austria” för våra traktorer, som våra kunder värderar och respekterar.

Plant Manager på St. Valentin, Hannes Woegerbauer, tillägger: ”Utmärkelsen är särskilt uppskattad under ännu ett år med exceptionella utmaningar för alla i vårt företag, våra leveranskedjepartners och återförsäljare. Det har varit oerhört uppmuntrande att alla har jobbat väldigt hårt för att minska påverkan på produktionen och försörjningskedjan till våra kunder och, viktigast av allt, för att garantera hälsan och säkerheten för våra anställda.

St. Valentin, som har en lång historia av innovativ jordbruksteknik och avancerade, kostnadseffektiva tillverkningstekniker, drar nytta av kompetensen, expertisen och passionen hos sina 750 medarbetare, som i många fall själva är jordbrukare på deltid. Detta garanterar en mycket hög nivå för kundfokus och är en viktig anledning till att fabriken ständigt uppnår den höga kvalitet som jordbrukarna kräver.

Sedan fabriken öppnade 1947 har den tillverkat många olika produktlinjer och traktormodeller, inklusive Case IH Optum CVXDrive, Puma-serien, Maxxum-serien och Luxxum-traktorer, tillsammans med STEYR Absolut CVT, Terrus CVT, Impuls CVT, Profi-serien och Multi-modeller.

 


***
​Photo credits: Peroutka/diepresse
Press releases and photos: http://mediacentre.caseiheurope.com​


Dowload PDF