Produkt

SAFEGUARD CONNECT ÖKAR UPPKOPPLINGSKAPACITETEN HOS CASE IH:S HÖGEFFEKTSTRAKTORER

07 Nov 2022

​​​Kombinerar viktiga tjänster för att minimera driftstopp och ägandekostnader, maximerar produktivitet, skyddar investeringar/Byggd kring AFS Connect™-tjänster/Förbättrad support från återförsäljare och tillverkare plus förarutbildning/Nu tillgänglig för Steiger, Quadtrac, Magnum™ samt Optum-traktorerna och dessutom i skördetröskorna i Axial-Flow 250-serien.


Förutom tillgänglighet för skördetröskorna i Case IH Axial-Flow® 250-serien är nu ett nytt Safeguard Connect™-paketet, med extra telematiktjänster för att täcka alla aspekter av servicesupporten, även tillgängligt för Steiger-, Quadtrac-, Magnum™- och Optum-traktorerna. Paketet, som kompletterar AFS Connect-telematiken, inkluderar en utökad Safeguard-garanti (ej för alla marknader), inspektion före säsongsstarten, fjärrsupport från återförsäljare, MAXSERVICE dygnetruntsupport, AFS Connect-abonnemang och komplett förarutbildning.

AFS Connect underlättar hantering och övervakning
AFS Connect Farm-portalen, som möjliggör visning, redigering, hantering, analys och användning av växtodlingsdata som samlats in av AFS Connect, ingår också i Safeguard Connect, vilket möjliggör övervakning och hantering av maskiner och maskinparker via portalen på datorn eller AFS Connect Farm-appen. Efter att kunden gett sitt tillstånd kan återförsäljarna övervaka maskinerna och ge support vid eventuella problem.

Förarutbildning
Safeguard Connect erbjuder även förarna Case IH:s återförsäljarutbildning om alla funktioner, för att utnyttja hela potentialen från fullständiga driftskunskaper och utforskade funktioner.

Kontroll före säsongsstarten
En kontroll före säsongsstarten, som bör utföras en gång om året, ingår i Safeguard Connect. Maskinerna genomgår en professionell inspektion som tagits fram särskilt för Case IH-modellerna och utförs av kvalificerade servicetekniker hos återförsäljarna enligt officiella Case IH-inspektionslistor. Den omfattar över 200 kontrollpunkter, säkerställer en service på hög nivå och bidrar till att förhindra driftstopp. När kontrollen är klar kan kunden bestämma om han eller hon ska utföra de rekommenderade reparationerna.

Case IH MAXSERVICE drifttidssupport dygnet runt
I samarbete med återförsäljarna omfattar Case IH MAXSERVICE skördesäsongssupport dygnet runt via telefon och online-support för att koppla kunden direkt till Case IH om ytterligare hjälp krävs, för att få maskiner med problem tillbaka i fält så snabbt som möjligt. Exempel på detta är prioriterad leverans av reservdelar dygnet runt samt assistans till återförsäljarens tekniker i fält från Case IH:s tekniker.

Proaktiv haveriassistans
Case IH:s kontrollrumstekniker, som ständigt övervakar status för anslutna Case IH-maskiner, varnas snabbt om något problem uppstår med en maskin, vilket möjliggör proaktiv hantering och bidrar till att hitta en lösning på uppkomna problem, maximerar produktiviteten och undviker driftstopp.

Safeguard-garantierbjudandet
Safeguard-garantin är Case IH:s utökade garantiprogram. Det är standard på vissa europeiska marknader och tillval i andra, och ger samma skydd under de följande två åren som standardgaratin under det första året. Detta kan förlängas i upp till fem år/6 000 timmar beroende på modell, och skyddar därmed mot oväntade reparationskostnader, ger sinnesro, kontrollerbara driftskostnader och bevarat andrahandsvärde. (erbjuds ej på alla marknader).

Nästa nivå av tillverkar- och återförsäljarsupport
Vårt kärnfokus, liksom för våra återförsäljare, är kundernas förväntningar på våra produkter och tjänster", säger Benoît Gottrand, Director EMEA Services & Warranty.

Att göra Safeguard Connect tillgängligt på stora Case IH-traktorer tillsammans med skördetröskor i Axial-Flow 250-serien understryker den förstklassiga kundsupport som följer med vår utrustning. Att ge support till sålda maskiner är fundamentalt för allt vi gör, och hjälper kunderna att fokusera på jordbruket genom att maximera maskinens tillförlitlighet och produktivitet, och säkerställa att deras företag fungerar smidigt och drivs lönsamt.


Dowload PDF