Бренд

Компанія Case IH отримала дві нагороди в номінації «Машина року 2019» на виставці Agritechnica 2019

12 Лис 2019

Компанія Case IH отримала нагороди за нещодавно запущений прес-підбирач LB436 HD та нову технологію сумісної розробки для перегляду змішаного парку техніки DataConnect / LB436 HD має нові та покращені характеристики, включаючи підбирач, привід, систему контролю щільності та технологію вузлов'язача / DataConnect дозволяє клієнтам зі всього світу зі змішаним парком відслідковувати дані своїх машин на платформі, яку вони обирають самостійно

Під час церемонії на виставці Agritechnica в Ганновері, Німеччина, новий прес-підбирач LB436 HD отримав нагороду «Машина року 2020» в категорії «Обладнання із заготівлі сіна та кормів», а рішення з підключення та зв'язку DataConnect — у категорії «Електроніка». Журі, до складу якого входить група редакторів європейських сільськогосподарських журналів, визнало переваги цієї нової лінійки прес-підбирачів, що стали можливими завдяки його новаторським характеристикам: ці рішення дозволять фермерам та підрядникам пакувати більше матеріалу в кожен тюк, знижуючи при цьому кількість маніпуляцій та транспортні витрати. Нове рішення сумісної розробки з підключення та зв'язку DataConnect дає змогу клієнтам зі змішаним парком легше управляти фермерськими господарствами, парком техніки та його да

ними.

Новий прес-підбирач LB436 HD

Завдяки своїй конструкції та компонентам LB436 HD може видавати тюки зі щільністю, яка на 22% перевищує щільність тюків попередньої моделі LB434 XL, що виробляє тюки того ж розміру 120x90 см (дана модель залишається у лінійці).

До унікальних характеристик LB436 HD належить новий центральний редуктор та проміжний редуктор із захистом від перевантаження, що забезпечують високу передачу потужності та безпечну роботу трансмісії. Окрім того, розроблено нову інноваційну систему вузлов'язача шпагату, що дає змогу підвищити продуктивність, усуваючи при цьому забруднення поля та тюків обрізками шпагату. Модель LB436 HD повністю сумісна з технологією ISOBUS Class 3. Це означає, що можна не тільки здійснювати управління прес-підбирачем через термінал ISOBUS в кабіні трактора, але й прес-підбирач також може контролювати дії трактора, наприклад, збільшувати швидкість ходу на рідких ділянках валків, щоб автоматично збільшити продуктивність.

DataConnect

Спільні зусилля Case IH, STEYR, New Holland, CLAAS, John Deere та 365FarmNet спрямовані на те, щоб дати змогу клієнтам зі змішаним парком техніки переглядати дані про свої машини на платформі за їх власним вибором. Усі бренди-учасники погодилися надати можливість міжхмарного обміну інформацією про техніку (місце розташування машин, швидкість, рівень палива, робочий статус) на конкуруючих телематичних платформах. Ця інновація додатково посприяє покращенню недавно запущеного телематичного порталу Case IH AFS Connect.

«Новий LB436 HD пропонує більш високу щільність при збереженні розмірів тюка, а також економічні та екологічні переваги завдяки новій системі вузлов'язача TwinePro, а DataConnect надає нашим клієнтам свободу, необхідну їм для управління змішаним парком техніки різних брендів з максимально можливою ефективністю», — говорить Тьєррі Панадеро, віце-президент компанії Case IH у Європі.

«Нагороди «Машина року 2020» — справжнє визнання нашої продукції та рішень, що підкреслює зосередженість компанії Case IH на створенні рішень для виробників, орієнтованих на технології».

 

Прес-релізи та фото на сайті: http://mediacentre.caseiheurope.com

Case IH це вибір професіоналів, це бренд, який вже понад 175 років використовує набутий досвід в сільськогосподарській промисловості. Величезний асортимент тракторів, комбайнів та прес-підбирачів і всесвітня мережа професійних дилерів гарантують споживачам неперевершений рівень обслуговування та продуктивність, яка відповідає вимогам ХХІ століття. Більш детальну інформацію щодо товарів та послуг компанії Case IH можна знайти на сайті www.caseih.com.

Case IH є брендом компанії CNH Industrial N.V, світового лідера товарів промислового призначення, який зареєстровано на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE: CNHI) та італійській електронній фондовій біржі Borsa Italiana (MI: CNHI). Більш детальну інформацію про компанію CNH Industrial можна знайти на сайті www.cnhindustrial.com.


Завантажити PDF