Бренд

"Дні AFS"- навчання з систем точного землеробства CASE IH

16 Тра 2014

Протягом 5-ти днів з 12 по 16 травня 2014 року на базі заводу та головного Європейського офісу CASE IH в місті Сан Валентин, в Австрії, успішно пройшло навчання з точного землеробства для спеціалістів дилерів з усієї Європи.

Точне землеробство це частина сільськогосподарської технології, що найшвидше розвивається в даний момент. Саме тому навіть найдосвідченіші спеціалісти дилерів CASE IH проходять навчання для підтримання високого рівня знань.

В навчанні взяли участь 85 спеціалістів, в тому числі й учасники з України. Даний захід надав можливість отримати нові знання, а також поділитися накопиченим досвідом з фахівцями з інших країн.

Традиційно навчальним модулям, спеціалістам було надано як теоретичні так і практичні знання з систем точного землеробства AFS від CASE IH. Левова доля всього навчального процесу була відведена роботі з технікою. Інноваційною особливістю навчальної програми було те, що всі учасники отримали планшети, за допомогою яких мали постійний доступ до навчального матеріалу та можливість ділитися своїми ідеями чи задавати запитання під час всього періоду навчання незалежно від місця проведення заняття в полі чи аудиторії.

Команда CASE IH організовує подібні навчальні програми для спеціалістів з метою поширення знань та досвіду серед спеціалістів своїх дилерів. Ми сподіваємось, подібні заходи в результаті, допоможуть фермерам відчути на практиці переваги систем точного землеробства та підняти культуру ведення сільського господарства та економічну ефективність на абсолютно новий рівень.​​​​


Завантажити Zip-архів Завантажити PDF