Бренд

Case IH Axial-Flow 9230 став єдиним комбайном, що отримав нагороду IMMA на виставці Cereals

18 Чер 2014

Новою нагородою Міжнародного конкурсу виробників сільськогосподарської техніки (IMMA) нагороджуються компанії за створення інноваційної, ефективної та сучасної техніки.

це комбайн з унікальною однороторною технологією обмолоту та сепарації з дуже високою продуктивністю та двопозиційним регулюванням системи розвантаження. Судді відзначили інноваційні можливості регулювання шнека розвантажувального рукава і «розвантажувальний шнек довжиною 10,4 м, який може складатися і, таким чином, транспортуватися звичайними двополосними дорогами». Це значно доповнює опції жатки комбайну 9230, що має ширину 41 фут/12 м і є на даний час найширшим агрегатом у Великобританії.

Конкурси, що проводяться на виставці Cereals Event, підтримуються Асоціацією аграрних інженерів (Agricultural Engineers’ Association), Інститутом інженерів сільськогосподарського виробництва (The Institution of Agricultural Engineers), Королівським сільськогосподарським університетом (The Royal Agricultural University) і Тижневиком фермерів (Farmers Weekly). Вони були представлені на церемонії нагородження 11 червня.

Отримуючи нагороду, Чарльз Блеслі, менеджер з маркетингу компанії Case IH у Великобританії та Ірландії, сказав: «Ми надзвичайно раді, що отримали таку престижну нагороду за комбайни серії Axial-Flow 230. Вона слугує підтвердженням того, що Case IH відіграють провідну роль у виготовлені сільськогосподарської техніки, а також демонструє нашу відданість новим технологіям, їх цінності та ефективності».​​


Завантажити Zip-архів Завантажити PDF