Бренд

Новий дилерський центр Case IH у Сумах

26 Чер 2014

року відбулось урочисте відкриття нового дилерського офісу Case IH у Сумах. Офіційний дилер Case IH компанія «УКРАГРОЗАПЧАСТИНА» розширила географію своєї діяльності. Відтепер компанія має не лише дилерський офіс у Харкові, а й офіційно працює в Сумах.

На урочистому відкритті були присутні українські аграрії, власники та керівники аграрних підприємств, представники сумської обласної адміністрації, керівництво компанії «УКРАГРОЗАПЧАСТИНА» та офісу Case IH. Зокрема, Штефан Богнер, бізнес менеджер Case IH країн східної Європи, Балканських країн та України висловив теплі слова поздоровлення в адресу дилера «УКРАГРОЗАПЧАСТИНА» та відмітив, що цей день відкриття дилерського офісу став особисто для нього одним з небагатьох моментів відчуття надзвичайної гордості за роботу в Case IH. Генеральний директор «УКРАГРОЗАПЧАСТИНА» Корчмар Олег Іванович, подякував своєму колективу за внесок та зусилля, прикладені для створення нового офісу, та побажав нових звершень бізнесу у майбутньому.

Новий дилерський офіс у Сумах є не лише центром продажів техніки Case IH. Надзвичайно важливу роль у функціонуванні нового майданчику відіграють склад запасних частин та сервісний центр з командою спеціалістів, готових надати підтримку в будь-який момент. Таким чином, клієнти Case IH в Сумській області відтепер мають можливість отримати комплексну консультацію та підтримку з технічних рішень Case IH та вирішити будь-які питання стосовно Case IH в одному місці.

Команда Case IH щиро поздоровляє компанію «УКРАГРОЗАПЧАСТИНА» з новим етапом діяльності в Україні та бажає успіху і процвітання новому сумському дилерському офісу Case IH!​


Завантажити Zip-архів Завантажити PDF