Бренд

CASE IH НА КОНФЕРЕНЦІЇ «ЕФЕКТИВНЕ УПРАВЛІННЯ АГРОКОМПАНІЯМИ»

18 Вер 2014

Case IH вперше взяв участь у конференції «Ефективне управління агрокомпаніями: постійна оптимізація витрат» в якості срібного спонсора.​

18 вересня у Києві відбулася V. Міжнародна конференція «Ефективне управління агрокомпаніями: постійна оптимізація витрат», організована асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» спільно з Інститутом аграрного розвитку в Центральній та Східній Європі, Східним комітетом німецької економіки і агенцією «AgriEvent».

Головною метою заходу стало обговорення основних аспектів та проблем управління аграрним бізнесом. На заході розглядалися найактуальніші проблеми менеджменту в агробізнесі: управління агрокомпаніями та способи мінімізації непрямих виробничих витрат, використання інноваційних технологій з метою зменшення витрат, секрети управління персоналом та шляхи досягнення максимальної віддачі від кожної виплаченої копійки, великий урожай за мінімальних втрат. У роботі конференції взяли участь понад 300 представників передових аграрних компаній з України, країн СНД та Європи, міжнародних організацій, сервісних компаній.

Case IH вперше взяв участь у даній конференції в якості срібного спонсора.

* За матеріалами офіційного пост-релізу організаторів


Завантажити Zip-архів Завантажити PDF