Бренд

Тренінг Case IH по тракторах високої потужності

24 Бер 2015

​З 24 по 27 березня 2015 року компанія Case IH провела комплексний тренінг для дилерської мережі на тему «Трактори високої потужності Magnum, Steiger, Quadtrac та ґрунтообробна техніка Case IH».
Тренінг проходив на території вінницького дилерського центру компанії Тайтен Машинері Україна. В загальному навчання пройшли тридцять учасників від дилерів Case IH в Україні – компаній Агроальянс, Новофарм, Тайтен Машинері Україна, Украгрозапчастина та дилера Case IH в Молдові, компанії Агропрофі.
Традиційно для даного навчання тренінгів програма Case IH включала як теоретичну, так і практичну частини. Окрім ознайомлення з конкурентними перевагами техніки Case IH всі учасники мали змогу протягом практичних занять спробувати водіння флагманом Case IH – 550-сильним гусеничним трактором Quadtrac з причіпним глибокорозпушувачем Ecolo-Tiger 730c. Варто констатувати, що весь процес навчання проходив у формі не лише монологу спеціалістів з продуктів та тренерів. Тренінг мав форму скоріше діалогу між викладачами та слухачами.
В квітні Case IH планує провести аналогічний повномасштабний тренінг, присвячений комбайнам Axial-Flow для тієї ж команди. Case IH в Україні приділяє значну увагу навчанню персоналу відділу продажів компаній-дилерів, безпосередньо тим людям, з якими користувачі техніки спілкуються в першу чергу при виборі того чи іншого сільськогосподарського обладнання.
Ми сподіваємося, що Ви, наші прихильники та користувачі техніки Case IH вже найближчим часом відчуєте зростання рівня компетенцій та обслуговування персоналу з продажів сільськогосподарської техніки офіційних дилерів Case IH в Україні та Молдові.

  • Quadtrac
  • Case IH


Завантажити Zip-архів Завантажити PDF