Продукт

NextSwath – ідеальний поворот за допомогою програмного забезпечення

17 Чер 2015

​NextSwath від Case IH – це технологія автоматичного розвороту, яка вже зараз доступна для XCN 2050 та систем автоматичного керування / при досягненні кінця гону NextSwath автоматично розраховує та обирає найкращий можливий шлях до наступного гону.

Віднині в асортименті рішень для Систем точного землеробства від Case IH з’явилось нове цікаве доповнення до існуючих систем автоматичного водіння.
NextSwath – це повністю автоматична система розвороту в кінці гону, яка підвищує ефективність та точність всіх сільськогосподарських операцій. При досягненні кінця гону NextSwath самостійно вираховує та обирає найкращу траєкторію розвороту трактора, а потім повністю автоматично обирає прохід.

При практичному застосуванні цей процес автоматичного розвороту надає багато переваг. Він звільняє оператора від суттєвого робочого навантаження. При використанні причіпного обладнання, особливо з великою робочою шириною, ця технологія дозволяє уникнути недобору або перебору під час заходу в гін після розвороту. Це усуває пропуски та перекриття окремих ділянок у наступному проході.

Цей розрахунок оптимального маршруту при розвороті в кінці гону – NextSwath зазвичай обирає найкоротший шлях до наступного валка – підвищує ефективність роботи машини та показники продуктивності на гектар і одночасно заощаджує паливо.
Цю систему також можна дуже ефективно використовувати при роботі з рослинами, висадженими у рядки, або в операціях з розпилення гербіцидів. Серед інших її переваг потрібно зазначити захист ґрунту; оскільки ділянка на кінцях гону завжди проходиться однаково, це дозволяє уникнути ущільнення ґрунту, а на пасовищах – захистити молоді паростки трави.

Нова технологія повороту NextSwath вже зараз доступна для терміналів XCN-2050TM та FM-1000 Plus з системою автоматичного керування AutopilotTM. Вона встановлюється дуже просто за допомогою програмного забезпечення.

  • NextSwath


Завантажити Zip-архів Завантажити PDF