Бренд

Перший в Молдові дилерський центр Case IH

01 Гру 2015

1 грудня 2015 року ексклюзивний дилер Case IH, компанія Agroprofi відкрила перший в Молдові дилерський центр Case IH. На заході були присутні більше 150 аграріїв з усієї країни.

Весь набутий досвід бренду Case IH за свої 170 років історії втілено в новоствореному комплексі Agroprofi в Молдові. При проектуванні дилерського центру використовувався принцип трьох S: Sales, Spare parts, Service. Тобто під одним дахом розміщено основні послуги для клієнта: продажі, запасні частини та сервіс. Головна мета такого підходу – надати клієнтам в максимально швидкі строки всі необхідні послуги для комфортної роботи в межах одного комплексу.

Новий комплекс створено згідно найвищих стандартів Case IH в усьому світі, є одним з найяскравіших та найсучасніших комплексів Case IH на теренах Європи. Дилерський центр є лауреатом національного молдавського конкурсу «Кращий проект 2016 року», так як  представляє собою високотехнологічну та енергоефективну цінність для республіки Молдова.  В процесі будівництва було задіяно більше 1 500 осіб.

Молода команда Agroprofi з кожним роком набуває все вищого рівня проектів та рішень, що пропонуються клієнтам. Сьогодні Agroprofi як ніколи раніше є сильною, стабільною та активною компанією, що здатна запропонувати аграріям під «одним дахом» комплексні агротехнічні рішення від посіву до збору урожаю, включаючи системи точного землеробства, обслуговування техніки, запчастини та фінансову підтримку.

Бажаємо успіху, нових вершин та злетів компанії Agroprofi та Case IH в Молдові!


Завантажити Zip-архів Завантажити PDF