Бренд

Case IH на конфереції «Точне землеробство 2016»

08 Вер 2016

​7-8 вересня 2016 року компанія Case IH взяла участь у конференції «Точне землеробство 2016», що обула організована журналом The Ukrainian Farmer на Київщині.

Конференція зібрала відвідувачів з понад 100 господарств. Компанія Case IH виступила в якості технічного партнера. Традиційно захід відбувся у дводенному режимі. Перший день був заповнений доповідями і дискусіями. Від компанії Case IH прозвучало дві доповіді. Перша присвячена  концепції автономного трактора та еволюції точного землеробства. Друга тема від Case IH стосувалась нової системи Aim Command на обприскувачах.

На другий день учасники конференції виїхали в поле компанії «Агро Регіон», де протягом кількох годин спостерігали за практикою застосування різноманітних технічних засобів точного землеробства. Компанія Case IH продемонструвала роботу системи Aim Command на обприскувачі Patriot 4430, автоматичного відключення окремих секцій обприскувача.

Увага з боку сільгоспвиробників до методів точного землеробства з кожним роком посилюється. На сьогодні в багатьох господарствах України вже напрацьовано достатній досвід застосування методів точного землеробства, який дає змогу називати реальні цифри фінансової ефективності.

Усі, хто взяв участь в роботі конференції, відзначили її високу інформаційну насиченість, актуальність представлених даних, а також комфортні умови для плідної та ефективної роботи.

Офіційний прес-реліз та фотозвіт з конференції можна проглянути за посиланням: http://www.agrotimes.net/foto/album/konferenciya-tochne-zemlerobstvo-2016


Завантажити Zip-архів Завантажити PDF