Продукт

Новий шоурум Case IH в Харкові та Новий Optum CVX на українському ринку

22 Вер 2016

​Компанія Укрфармінг – офіційний дилер техніки Case IH в Україні 22 вересня цього року відкрила шоурум на базі дилерського центру у Харкові. На сьогоднішній день приміщення шоуруму та харківський дилерський центр без перебільшення можна назвати зразковим дилерським комплексом Case IH в Україні, адже створені вони відповідно до самих суворих стандартів Case IH в світі. В самому комплексі комфортно та масштабно розміщені майданчики для продажу техніки, складські приміщення для запчастин, сервісні зони для обслуговування техніки Case IH.

Подія зібрала біля двохсот гостей. Всі відвідувачі не лише побачили відкриття шоуруму, а й стали свідками презентації кульмінації дійства - нового трактора Optum CVX. Для українського ринку Optum CVX – новий трактор. Але ще в минулому році цей трактор на Міжнародній спеціалізованій виставці Agriteсhniсa-2015 в німецькому місті Ганновер отримав відзнаку – «Машина року 2016». І зараз українські аграрії мають нагоду ознайомитись з цим продуктом та придбати його.

Дві універсальні та потужні моделі нової лінійки тракторів забезпечують номінальну потужність в 270 та 300 к.с. відповідно.  Ці трактори пропонують надзвичайну маневреність та пристосовуваність, в той час як їх продуктивність практично дорівнює потужності більших за розміром машин серії Magnum. До характеристик нового ряду тракторів відносяться стандартний чотирьохшвидкісний задній вал відбору потужності та унікальна опція двохшвидкісного переднього валу відбору потужності, а модернізована безступінчата трансмісія з використанням технології подвійного зчеплення забезпечує вражаючу передачу потужності на шини діаметром до 2,15 м. Трактор виготовляється в Австрії на заводі Санкт Валентин.


Завантажити Zip-архів Завантажити PDF