Продукт

Нагороди Case IH в категорії «Інновації» на виставці Fieragricola 2018

30 Січ 2018

Компанія Case IH отримала два призи Foglia d’Oro (Золота нагорода за інновації) на виставці Fieragricola 2018 за свої новинки: систему автоматичного розвороту на кінцях гону AFS AccuTurn та напівавтоматичну трансмісію ActiveDrive 8, встановлювану на тракторах Maxxum Multicontroller/  Двома призами Foglia d´Argento (Срібна нагорода за інновації) була відзначена технічна інноваційність нового високопотужного шарнірного гусеничного трактора Quadtrac CVX та системи адаптивного кермового управління Adaptive Steering Control.


Компанія Case IH була відзначена чотирма нагородами за технічні інновації  на  урочистій церемонії, що проходила в конференц-центрі Палаццо делла Гран Гуардіа у Вероні, Італія, напередодні міжнародної виставки агротехнологій Fieragricola 2018, яка проходила в місті з  31 січня по 3 лютого.

Нагородами, що присуджувались спільним журі з організаторів шоу та представників журналу L´Informatore Agrario, було відзначено продукти аграрного сектору, які в 2017 році виявилися найбільш інноваційними в технічному плані. Зокрема, увага зверталась на новітні технології, втілені у кожному з продуктів, їх вплив на баланс екологічних та економічних характеристик техніки для успішного ведення сільського господарства, внесок у підвищення якості продукції, а також простота використання з точки зору клієнтів.

«Фермери зі всього світу все більше усвідомлюють ті переваги, які забезпечує технічний розвиток для їхнього бізнесу в плані підвищення продуктивності, покращення комфорту оператора та оптимізації витрат в поєднанні з новітніми технологіями, що втілюються у нових продуктах компанії Case IH. Тому ми всі, як працівники компанії, дуже пишаємось, що дані технології було відзначено такими престижними нагородами», - стверджує Пітер Фрііс, менеджер з маркетингу, регіону Європа, Близький Схід та Африка (EMEA).


Система AFS AccuTurn (Золота нагорода)

Нова система AccuTurn від Case IH автоматизує процес розвороту на поворотній смузі завдяки контролю кермового управління на кінцях гону з метою точного спрямування трактора при заході на наступну обрану смугу, тим самим підвищуючи комфорт водія під час здійснення повторюваних операцій протягом довгих робочих днів у полі.
AccuTurn забезпечує точне керування технікою під час розвороту як на поворотній смузі, так і в будь-якій іншій точці поля, покращуючи існуючу систему автоматичного керування AccuGuide. Завдяки тому, що система працює як з причіпним, так і з навісним обладнанням, вона дозволяє налаштувати різні параметри, наприклад, ширину поворотної смуги, траєкторію руху машини при повороті або точку початку повороту.
На екрані терміналу системи відображається відстань до початку повороту, а AccuTurn вмикається після того, як система управління на поворотній смузі HMC II піднімає незадіяне навісне обладнання та вимикає функцію повного приводу трактора. AccuTurn, яка активується за допомогою коду розблокування, доступного в місцевих дилерських представництвах Case IH, також сумісна з усіма раніше випущеними системами AccuGuide, які працюють з моніторами AFS 700.

Трактор Maxxum Multicontroller із трансмісією ActiveDrive 8 (золота нагорода)

Трактори Maxxum Multicontroller від Case IH потужністю 116-145 к.с. відтепер пропонуються разом із вдосконаленою напівавтоматичною трансмісією 24x24 ActiveDrive 8 із 8-ступінчатою коробкою передач в кожному з трьох діапазонів. Даний трактор, удостоєний нагороди «Машина року 2018» в категорії «середній клас», недавно здобув відзнаку за найкращі показники паливної ефективності, що були будь-коли продемонстровані 4-циліндровими тракторами в рамках тесту DLG Powermix.

Трактор Quadtrac CVX (Срібна нагорода)

Перший в галузі шарнірний гусеничний трактор, оснащений безступінчастою трансмісією,     Quadtrac CVX пропонує переваги підвищеної паливної ефективності, простоти використання та зниженої  втомлюваності оператора для сегменту найпотужнішої техніки на ринку тракторів.
Забезпечуючи рух без перемикання швидкостей в діапазоні 0-43 км/год та 0-17 км/год при задньому ході, нова трансмісія CVX на моделях Quadtrac 470, 500 та 540 CVX, що розвивають максимальну потужність у 525 к.с., 558 к.с. та 631 к.с. відповідно, забезпечує ряд суттєвих переваг. Такі переваги включають: простоту використання, швидший набір польової або дорожньої швидкості, зменшену втомлюваність оператора, доступність повної потужності на низьких швидкостях ходу для спеціальних операцій/обладнання, а також доступність повного гідравлічного потоку на низьких швидкостях руху, зокрема, в таких операціях як культивація та висів.  Результатом цього є підвищена продуктивність в поєднанні зі скороченою тривалістю робочих циклів та максимальною паливною ефективністю.

Система Adaptive Steering Control (Срібна нагорода)

Відтепер трактори Maxxum Multicontroller можуть обладнуватись системою адаптивного кермового управління (ASC). Система кермового управління з регульованими параметрами ASC дозволяє оператору задавати співвідношення між кількістю обертів керма та кутом повороту передніх коліс.
Система ASC дозволяє здійснювати необхідну кількість обертів від крайнього лівого до крайнього правого положення керма, які можна налаштувати в залежності від типу виконуваної операції. За допомогою монітору AFS на тракторі оператор може визначити потрібне співвідношення системи кермового управління, використовуючи три попередньо встановлених варіанти або власні налаштування.


Завантажити Zip-архів Завантажити PDF