Бренд

CNH Industrial, материнська компанія Case IH і STEYR, здобуває нагороду «Найкраща міжнародна компанія» в головному бізнес-конкурсі Австрії.

11 Лют 2021

CNH Industrial Österreich GmbH, материнська компанія Case IH і STEYR, була названа «Кращою міжнародною компанією 2020 року» в конкурсі провідних компаній Австрії. Трактори Case IH і STEYR виробляються на заводі м. Санкт-Валентин в Нижній Австрії.

Конкурс, що вважається найважливішим бізнес-конкурсом країни, організовують компанія PricewaterhouseCoopers (PwC), австрійська щоденна газета Die Presse і постачальник фінансових даних Kreditschutzverband von 1870 (KSV).

В категорії «Міжнародні компанії» беруть участь підприємства з міжнародною структурою, бізнес-моделлю і ланцюжком цінності/структурою клієнтів. Вони повинні виробляти товари або послуги, що мають значення для глобального ринку (при цьому експорт повинен становити значну частку виробництва), а також мати закордонні підрозділи. Завод виробляє близько 10 000 тракторів на рік для клієнтів з Європи, Африки, Близького Сходу, Азійського та Тихоокеанського регіонів.

Коментуючи цей новий здобуток, Ханнес Вегербауер, директор заводу в Санкт-Валентині, зазначив: «Отримати титул найкращої міжнародної компанії Австрії – велика честь для нас, адже він зайвий раз підкреслює статус наших тракторів, – «Зроблено в Австрії з якістю» – який наші клієнти дуже цінують і поважають. Це допомогло нам надалі розширити ринки, на які ми сьогодні експортуємо вироблені в Санкт-Валентині трактори, і тепер наші ринки збуту включають Японію, Корею та Узбекистан.

«Ця нагорода має особливу цінність в той рік, який приніс безпрецедентні і виняткові проблеми для всіх співробітників нашої компанії, партнерів з виробничо-збутового ланцюжка і дилерів. Нам надзвичайно приємно, адже всі працювали дуже важко, щоб мінімізувати вплив пандемії на виробництво і продажі та, найголовніше, зберегти здоров'я та безпеку наших співробітників.

«Санкт-Валентин, який має довгу історію застосування інноваційних сільськогосподарських технологій та передових методів раціонального виробництва, процвітає завдяки бездоганній роботі, досвіду та ентузіазму своїх 600 співробітників, значна частина з яких аграріями-консультантами. Це гарантує найвищий рівень орієнтації на клієнтів і є основною причиною того, що завод забезпечує незмінно високу якість, якої вимагають аграрії.

З моменту відкриття в 1947 році завод випустив близько 600 000 тракторів і має бездоганну репутацію в CNH Industrial. Завод координує отримання 12000 деталей від більш ніж 400 постачальників по всьому світу, і за допомогою цих компонентів виробляє на своїх легко адаптованих складальних лініях 24 лінійки продукції, що включають 98 моделей з 4857 варіантами комплектації. Серед інших, тут виробляються Case IH Optum CVXDrive, Puma Series, Maxxum Series і Luxxum, а також STEYR Terrus CVT, CVT, Impuls CVT, Profi Series та Multi.


Завантажити PDF