Бренд

Case IH продовжує просувати концепцію відкритості даних та функціональної сумісності в сегменті продуктів точного землеробства в якості учасника проекту IoF2020

22 Бер 2018

Case IH співпрацює з організаціями, що спеціалізуються на системах точного землеробства, та виробниками оригінального обладнання в рамках проекту Internet of Food and Farm 2020 (IoF2020). 1 березня 2018 року проектна група продемонструвала свої експериментально-дослідні напрацювання в Альмерії, Іспанія.

1 березня 2018 року в Альмерії, Іспанія, учасники проекту IoF2020 продемонстрували свої експериментально-дослідні розробки, спрямовані на досягнення робочої взаємодії та функціональної сумісності між сільськогосподарською технікою, датчиками та програмним забезпеченням. Група IoF2020 використовує фреймворк ADAPT, який призначений для організації взаємодії та сумісності між аграрною технікою, датчиками та програмним забезпеченням. ADAPT – це програмний набір інструментів з відкритим кодом від AgGateway, який бере за основу універсальну модель сумісності даних та передбачає використання спеціальних програмних модулів для конвертації та передачі даних між форматами різних виробників обладнання.

«У всьому, що ми робимо, ми зосереджуємось на розумінні щоденних викликів, які стоять перед нашими клієнтами, та їх підтримці за допомогою рішень та продуктів, котрі зроблять їх аграрний бізнес простішим», – говорить Андреас Клаузер, Президент бренду Case IH. – «Цей проект став ще одним великим кроком, який допоможе аграріям підвищити ефективність своєї роботи завдяки можливості використовувати свої дані без жодних кордонів та обмежень».

Демонстрацією своїх експериментально-дослідних напрацювань учасники IoF2020 підтвердили свою цілеспрямованість та прогрес у проекті створення відкритої та повністю функціонально сумісної системи, де дані зможуть переміщуватись між різними учасниками виробничо-збутового циклу без жодних обмежень. Це має надзвичайно велике значення для фермерів, оскільки завдяки таким технологіям вони отримають можливість використовувати обладнання різних типів та брендів з широким переліком програмних засобів або сервісів, незалежно від виробника.

«Наша мета в рамках цього проекту полягає в тому, щоб спростити для наших клієнтів механізм обміну даними між операторами, машинами та постачальниками послуг, такими як агрономи або підрядники», – говорить Роберт Земенчик, Керівник відділу маркетингу продуктів точного землеробства (AFS) компанії Case IH.

«Сьогодні стандарти галузі зосереджені на уніфікації техніки в плані фізичної конструктивної та електронної сумісності. Рішення ADAPT виводить цю концепцію на новий рівень за допомогою використання програмних модулів, які забезпечать сумісність різноманітних типів даних, створюваних учасниками групи, з системами управління інформацією в аграрній сфері – Farmer Management Information Systems. Наразі ми вже маємо функціональні експериментально-дослідні розробки, що дозволять нам надати нашим клієнтам такі рішення з управління даними, які суттєво спростять та прискорять їх роботу в майбутньому».


Завантажити Zip-архів Завантажити PDF