Бренд

Case IH Technology Day 2021

13 Лип 2021

​​​16 червня 2021 року компанія Case IH Україна провела спеціальний захід для преси під назвою Case IH Technology Day. Прес-день пройшов на полях господарства Agro KMR в Павлоградському районі Дніпропетровської області.

На захід були запрошені представники преси з провідних аграрних друкованих видань та цифрових ресурсів. Журналістам було презентовано актуальні для українського ринку продукти та рішення від Case IH: трактор Magnum AFS Connect, комбайн Axial-Flow 7250, системи точного землеробства на прикладі роботи трактора Puma 210.

День складався з теоретичної та практичної частини. Спершу продукт-менеджери Case IH Україна розповідали аудиторії про особливості та конкурентні переваги представленої техніки. А вже в другій половині дня кожен учасник заходу мав можливість безпосередньо поїздити, покерувати тракторами і комбайном і самостійно побачити, як ті чи інші технічні особливості функціонують в машинах Case IH.

В цілому захід пройшов в доброзичливій та дружній атмосфері. Сподіваємось, що ви, наші шановні користувачі, відчуєте це, прочитавши статті в українських аграрних виданнях протягом року.

Офіційні прес-релізи по представлених продуктах читайте нижче за посиланнями:

Трактор Magnum AFS Connect
Комбайн Axial-Flow серїі 250
Телеметрія AFS Connect
Мережа Case IH RTK+​