Бренд

3 інновації від Case IH перемагають на 2022 ASABE AE50 Awards

26 Гру 2021

Від найшвидшого та найпродуктивнішого валкувача на ринку до надійного та точного обладнання з висіву та внесення – ці нагороди охоплюють усе портфоліо Case IH

РАСІН, Вісконсин, США (8 жовтня 2021 року)

Американська спілка інженерів в галузі сільського господарства та біології (ASABE, American Society of Agricultural and Biological Engineers) оголосив про присудження компанії Case IH трьох нагород AE50 за видатні сільськогосподарські інновації. Ці нагороди є визнанням того, як обладнання та технології Case IH успішно допомагають аграріям досягти максимальної продуктивності. До числа переможних інновацій входять:

  • Обприскувачі Patriot® серії 50

  • Самохідні валкувачі серії WD5

  • 3-секційні передньоскладані сівалки Fast Riser серії 6100


«Ми пишаємося тим, що виробляємо високоякісне обладнання та рішення, які допомагають аграріям підвищувати прибутковість», – говорить Скотт Харріс, Генеральний директор Case IH. «Обладнання Case IH спроектоване, виготовлене та випробуване фермерами. Це визнання з боку Американської спілки інженерів в галузі сільського господарства та біології відображає нашу відданість справі розробки та втілення інноваційних рішень, що відповідають сучасним потребам аграріїв».

Щороку ASABE виділяє 50 найбільш значущих інноваційних продуктів у галузі інженерії та технологій для сільськогосподарських, харчових та біологічних систем. Цією нагородою відзначаються продукти, які заощаджують час виробників та знижують матеріальну вартість та трудозатрати при виконанні аграрних робіт, одночасно підвищуючи безпеку користувачів. Ці нагороди будуть вручені на конференції ASABE з технологій сільськогосподарського обладнання (AETC) в лютому 2022 року.

Patriot 


Лауреат премії, обприскувач Patriot® серії 50, забезпечує комплексні рішення із внесення хімікатів та добрив, які дозволяють максимально підвищити ефективність праці аграріїв та забезпечити повний контроль внесення засобів захисту рослин та добрив.

Натисніть [ТУТ], щоб завантажити зображення з високою роздільною здатністю.

Дізнайтеся більше про продукти та інновації Case IH, які цього року здобули нагороди AE50:

Обприскувачі Patriot серії 50
Обприскувачі серії Patriot 50 пропонують унікальне робоче середовище для оператора, комплексний всеосяжний контроль над технікою, вдосконалені ресурси зв’язку та інтегровані технології, що забезпечують постійне та точне внесення в будь-яку пору року. Ці обприскувачі спроектовані таким чином, щоб допомогти операторам якомога швидше вийти на поля із якомога меншим ущільненням ґрунту. Цілий ряд рішень зв’язку представляють собою нові сходинки до реалізації дистанційного управління та оптимізації роботи техніки, збору даних, діагностики, застосування агрономічних матеріалів та цінних ресурсів.

Самохідні валкувачі серії WD5
Валкувачі серії WD5 дозволяють операторам швидше діставатися поля і долати важкопрохідні ділянки без шкоди для якості збирання врожаю та комфорту оператора. Швидкість транспортного пересування до 30 миль/год та швидкість при подрібненні до 20 миль на годину, і в поєднанні зі спрощеними робочими процедурами та інноваційними рішеннями, такими як Field Cruise та триточкова навіска валкувача, забезпечують максимальну ефективність роботи. Ці валкувачі також оснащені інтегрованою технологією Advanced Farming Systems (AFS), у тому числі дисплеєм AFS Pro 700, призначеним для управління автоматичною навігацією, керування основними функціями техніки та контролю продуктивності валкувача.


3-секційні сівалки з фронтальним складанням Fast Riser серії 6100

Доступна в Бразилії трисекційна сівалка з фронтальним складанням Case IH Fast Riser 6100 являє собою найбільш продуктивну та економічну трисекційну сівалку з фронтальним складанням для виробників та підрядників, які часто пересуваються дорогами загального користування. Оператор може самотужки за одну хвилину скласти сівалку з 13-метрової ширини в положенні висіву до ширини 3,2 м, яка необхідна для руху по дорогах загального користування, тоді як на трисекційних сівалках конкурентів для цього потрібні кілька операторів і багато часу. Основне застосування – висів просапних культур, таких як соя, кукурудза та/або бавовна, в системах обробки ґрунту від нульової до традиційної з міжряддями 45, 50, 76 та/або 90 сантиметрів.

Щоб дізнатися більше, відвідайте сайт caseih.com або завітайте до вашого місцевого дилера Case IH.



Для отримання додаткової інформації, будь-ласка, звертайтеся за наступними контактними даними:

Інна Сабол
Тел.:+38 050 382 31 41
E-mail: inna.sabol@caseih.com