Бренд

Статус «Краща міжнародна операційна компанія» другий рік поспіль присуджується CNH Industrial, материнській компанії Case IH та STEYR®

13 Гру 2021

Конкурс провідних компаній Австрії вибрав CNH Industrial Австрія, материнську компанію Case IH та STEYR®​, як «Кращу міжнародну операційну компанію 2021» / компанія CNH Industrial отримала нагороду у 2020 році / «Якість зроблено в Австрії» підкреслює статус тракторів Case IH та STEYR, виготовлених на заводі St. Valentin, Австрія.


Санкт Валентин, Австрія 06.12.2021


Виробника тракторів CNH Industrial Австрія, материнську компанію Case IH та STEYR®​, було назнано «Кращою міжнародною компанією 2021» у конкурсі провідних компаній Австрії вже другий рік поспіль. Трактори Case IH та STEYR виробляються в містечку Санкт Валентин в Нижній Австрії.

Конкурс, визнаний найважливішим бізнес-конкурсом країни, організовують PricewaterhouseCoopers (PwC), австрійська щоденна газета «Die Presse» та постачальник фінансових даних KSV1870.

Категорія «Міжнародна» відкрита для компаній з міжнародною структурою, бізнес-моделлю та ланцюгом створення вартості, структурою клієнтів. Вони повинні виробляти продукцію або надавати послуги на глобальному рівні, причому значну частку виробництва має становити експорт, і повинні мати закордонні філії.

Завод в Санкт Валентині виробляє трактори Case IH та STEYR для клієнтів у Європі, Африці, на Близькому Сході, в Азії та тихоокеанському регіоні.

Крістіан Хубер, керуючий директор CNH Industrial Австрія і віце-президент із управління продуктами трактори Case IH & STEYR на глобальному рівні, каже: «Бути двічі визнаним найкращою міжнародною компанією – це велика честь, і ще раз підкреслює, що статус наших тракторів «Якість зроблено в Австрії» дуже цінується нашими клієнтами по всьому світу.

Менеджер заводу в Санкт Валентині Ханнес Вегербауер додає: «Нагорода особливо важлива для нас в черговий рік виняткових викликів для кожного в нашій компанії, партнерів ланцюга поставок і дилерів. Надзвичайно мотивує, що всі дуже наполегливо працювали, щоб мінімізувати вплив на виробництво та логістику для наших клієнтів – і, головне, щоб забезпечити здоров’я та безпеку наших співробітників».

Санкт Валентин має довгу історію інноваційних сільськогосподарських технологій та передових технологій виробництва та процвітає завдяки досконалості, досвіду та відданості своїх 750 співробітників, велика частка з яких є фермерами, які працюють неповний робочий день. Це гарантує високий рівень орієнтації на клієнта і є основною причиною того, що завод постійно досягає високої якості, якої потребують фермери.

З моменту відкриття в 1947 році завод випустив багато різних ліній продукції та моделей тракторів, включаючи трактори Case IH Optum CVXDrive, трактори серії Puma, Maxxum і Luxxum, а також моделі STEYR Absolut CVT, Terrus CVT, Impuls CVT, серії Profi та Multi.

***
Прес-релізи та фотографії: http://mediacentre.caseiheurope.com

Професіонали обирають техніку компанії Case IH, яка вже понад 175 років випускає продукцію для сільського господарства. Величезний асортимент тракторів, комбайнів та причіпного обладнання, всесвітня дилерська мережа висококласних фахівців – компанія робить усе для надання високоякісних послуг та постачання продуктивних рішень з метою досягнення ефективності, гідної ХХІ століття. Щоб отримати більше інформації про товари та послуги компанії Case IH, відвідайте сайт www.caseih.com.

STEYR вже більше 70 років є синонімом передових технологій та високоякісного обладнання. Його преміальний асортимент австрійських тракторів зосереджений на видатному комфорті та точності експлуатації, використовуючи перевірені технічні інновації для максимальної продуктивності операторів у сільськогосподарському, лісовому та муніципальному секторах. Клієнти STEYR отримують першокласну підтримку від професійної та досвідченої мережі дилерів STEYR. Більше інформації про продукти та послуги STEYR можна знайти в Інтернеті на сайті www.steyr-traktoren.com.

Case IH і STEYR — це бренди CNH Industrial N.V., світового лідера з виробництва техніки. Її акції котируються на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE: CNHI) та Електронній фондовій біржі Borsa Italiana (MI: CNHI) (Mercato Telematico Azionario of the Borsa Italiana). Щоб отримати більше інформації про компанію CNH Industrial, відвідайте сайт www.cnhindustrial.com
Case IH і STEYR Traktoren є зареєстрованими торговими марками CNH Industrial N.V. в Європейському Союзі та інших країнах.




Для отримання додаткової інформації, будь-ласка, звертайтеся за наступними контактними даними:

Інна Сабол
Тел.:+38 050 382 31 41
E-mail: inna.sabol@caseih.com