Merk

CNH Industrial en Case IH & STEYR melden een wijzigingen in het management binnen de EMEA regio

01 sep 2017

Een verandering in het EMEA senior management van Case IH & STEYR werd aangekondigd door CNH Industrial agricultural business.

Matthew Foster was actief als Vice-President Case IH en STEYR EMEA gedurende de voorbije zeven jaar, als vertegenwoordiger van beide merken voor de markten Europa, Midden Oosten en Afrika. Gedurende deze tijd heeft hij verschillende uitdagingen succesvol geleid, verschillende innovatieve trekkers gelanceerd in het grote vermogens segment en verschillende productverbeteringen doorgevoerd om de Axial-Flow dichter bij de wensen van de EMEA klanten te brengen.

Ondertussen heeft Matthew ook bijgedragen om het dealernetwerk te versterken over de volledige regio. Hij heeft verschillende nieuwe dealers en importeurs benoemd in vele landen, met als resultaat een groei in de verkoop en het netwerk van Case IH.
In zijn nieuwe functie, wordt Matthew verantwoordelijk voor Commercial Development voor EMEA voor alle merken binnen de landbouwafdeling van CNH Industrial. Zijn opdracht zal zijn om bestaande systemen en processen te verbeteren.
Ter vervanging van Matthew als Vice-President Case IH en STEYR EMEA is Thierry Panadero aangesteld, Thierry sluit zich aan bij CNH Industrial met meer dan 17 jaar ervaring in de landbouw. De ervaring heeft hij opgedaan bij Claas, een producent van trekkers, oogstmachines en hooibouwmateriaal. Van 2011 tot 2014 was hij CEO van Claas Frankrijk. Vanaf April 2014 werd hij CEO global sales West Europa, waar hij een team van 1,500 werknemers ging leiden en een handel met een omzet van ongeveer €1.5 miljard, gegenereerd in ongeveer 10 landen door 4 verkooporganisaties en 4 importeurs.

“We willen Matthew bedanken voor zijn uitstekende werk de voorbije 7 jaar in het helpen ontwikkelen van de Case IH en Steyr dealernetwerk in Europa, Midden oosten en Afrika,” zegt Andreas Klauser, Brand President Case IH en STEYR

“Terzelfdertijd, willen we hem het beste wensen in zijn nieuwe functie en zijn we blij om zijn ervaring te behouden binnen de CNH Industrial Agricultural business.

“Ook willen we Thierry verwelkomen binnen Case IH en STEYR. Hij heeft een uitgebreide ervaring binnen de landbouwsector, en ik ben er zeker van dat hij verder zal bouwen aan de vooruitgang die we al hadden gemaakt en verder onze verkoopscijfers en onze aanwezigheid zal uitbouwen in de regio.”


Zip-bestand downloaden PDF downloaden