Merk

Case IH drijvende kracht achter aardappel-highlight 2018

12 sep 2018

Als exclusieve technologiepartner levert Case IH een belangrijke bijdrage aan PotatoEurope 2018. Van 20 tot 26 april 2018 werden al een Optum 300 met een aardappelplanter van Grimme en een Farmlift 742 ingezet bij de aanleg van de demonstratielocaties op de Rittergut Bockero-de in Springe. Bij de aardappel-highlight zelf zal een complete vloot van tractoren en verreikers van Case IH garant staan voor een soepel verloop van de machinedemonstraties en voor het uitvoeren van de andere werkzaamheden die in het kader van het evenement zijn gepland.

Veelzijdige vloot
Gedurende het evenement PotatoEurope op 12 en 13 september in Springe zullen naast de Ca-se Optum 300 CVX verschillend andere tractoren van Case IH in actie komen. Het betreft onder andere modellen van de Case IH-serieS Puma en Puma CVX, Maxxum, Luxxum en Farmall 95 C.

Met de drie modellen Farmlift 735, Farmlift 742 en Farmlift 935 komen daarnaast ook drie ver-reikers uit het assortiment Case IH aan bod. Alle machines worden binnen 4 september bij Rit-tergut Bockerode afgeleverd. „We zijn erg blij dat we de gelegenheid hebben om het Europese aardappel-event op exclusieve en effectieve wijze te ondersteunen en tegelijkertijd de prestaties van onze machines aan het Europese vakpubliek te kunnen tonen“, aldus Stefan Bogner, Ma-naging Director van Case IH Duitsland.

Zicht op het weer
Al sinds april staat er ook een weerstation van Case IH op de Rittergut Bockerode. De toe-gangsgegevens voor on-line beschikbare meetwaarden zijn al aan vele geïnteresseerde partners doorgegeven, zodat deze zelf een idee van de actuele weergegevens kunnen krijgen. De bijbe-horende app is zowel voor Android als voor IOS beschikbaar in de App Store. Via de gebrui-kersnaam Caseihpotatoeurope@appsforagri.com en het wachtwoord caseih123 zijn de gege-vens voor iedereen vrij toegankelijk.


Zip-bestand downloaden PDF downloaden