Merk

De nieuwe Case IH Safeguard-garantie biedt klanten een verlengde garantiedekking en complete gemoedsrust

19 mrt 2020

De Case IH Safeguard-garantie biedt klanten de mogelijkheid om de basisgarantie op Case IH-producten te verlengen / Verlengde garantie van de fabrikant, niet van een door een verzekering ondersteunde derde partij / Snelle, duidelijke beslissingen beperken de stilstandtijd tot het minimum / Best mogelijke dekking en professionele service van Case IH-dealers / Gebruik van originele onderdelen en vloeistoffen van Case IH houdt de machineprestaties optimaal, beschermt de investering van de klant en verzekert de hoogste restwaarde.

De nieuwe Case IH Safeguard-garantie biedt klanten de mogelijkheid om te profiteren van een volledig door de fabrikant ondersteunde verlengde garantie op hun Case IH-apparatuur nadat de originele basisgarantie is verstreken. Dit geeft de klant gemoedsrust, beschermt hem tegen onverwachte reparatiekosten en geeft hem nauwgezette controle over de bedrijfskosten.

De Safeguard-garantie biedt exact dezelfde dekking als de originele Case IH-basisgarantie. Er is geen bijdrage op welke claim dan ook. De Safeguard-garantie kan ook binnen de markt worden doorgegeven als de machine gedurende de verlengde garantieperiode wordt doorverkocht.

“We zijn verheugd om de Case IH Safeguard-garantie te presenteren, omdat deze garantie een waardevol product is en onze klanten eersteklas bescherming biedt,” aldus Günter Keplinger van After Market Solutions Agriculture Maintenance & Repair Contracts bij Case IH Global. “Deze garantie biedt klanten de geruststelling dat, inbegrepen in de machineprijs, de garantiedekking op hun Case IH-apparatuur rechtstreeks door de fabrikant zal worden geleverd, tot hetzelfde hoge niveau als de oorspronkelijke basisgarantie en dat elke claim snel, efficiënt en professioneel zal worden behandeld.”

Conventionele, op verzekeringen gebaseerde verlengde garantieprogramma's dekken vaak slechts een beperkt aantal onderdelen en machine-eigenaars moeten meestal eerst wachten op de beoordeling van hun claim en de beslissing van de verzekeraar voordat het reparatiewerk kan beginnen, waardoor de stilstandtijd, het ongemak en de kosten oplopen. In veel gevallen zal het werk vervolgens worden uitgevoerd door een bedrijf dat geen erkende Case IH-dealer is, met niet-originele onderdelen en vloeistoffen.

De Case IH Safeguard-garantie is een verlenging van de basisgarantie, waardoor de beslissingen snel en transparant zijn en het reparatiewerk onmiddellijk kan worden begonnen, zodat de machine in de kortst mogelijke tijd weer aan de slag kan. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de hoogste door Case IH gespecificeerde standaard, door een erkende Case IH-garage, met originele onderdelen en vloeistoffen van Case IH, waardoor een hogere rest- of tweedehandswaarde wordt verzekerd.
De standaard Case IH Safeguard-garantie is voor drie jaar/3000uur** startend bij Maxxum CVX* , Puma* , Puma CVX, Optum CVX, Magnum, Magnum CVX, Steiger en Quadtrac

*2000 uren
**wat het eerst bereikt wordt


PDF downloaden