Merk

CNH Industrial, moederbedrijf van Case IH en STEYR, wint “Best International Operating Company” in Oostenrijkse wedstrijd voor topbedrijven

04 feb 2021

CNH Industrial Österreich GmbH, moederbedrijf van Case IH en STEYR, is uitgeroepen tot "Best International Operating Company 2020" in Oostenrijkse wedstrijd Leading Companies Case IH- en STEYR-tractoren worden geproduceerd in de fabriek te St. Valentin in Neder-Oostenrijk.

De wedstrijd is over de hele wereld erkend als de belangrijkste competitie tussen bedrijven van Oostenrijk. Hij wordt georganiseerd door PricewaterhouseCoopers (PwC), het Oostenrijkse dagblad "Die Presse" en KSV, de financiële gegevensverstrekker Kreditschutzverband von 1870.

De categorie "International" staat open voor bedrijven met een internationale structuur, bedrijfsmodel en waardeketen/klantenstructuur. Ze moeten producten of services relevant voor de wereldmarkt produceren, waarbij export een belangrijk deel van de productie vormt en ze overzeese afdelingen tellen. De fabriek produceert ongeveer 10.000 tractoren per jaar voor klanten in Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Azië en rond de Pacific.

Over de jongste erkenning zegt Hannes Woegerbauer, fabrieksmanager van St. Valentin: "Dat we het beste internationale bedrijf van Oostenrijk worden genoemd is een grote eer. Het bevestigt nogmaals dat de status van onze tractoren op het niveau van 'Quality made in Austria' staat, wat onze klanten waarderen en respecteren. Dat heeft ons geholpen om onze markt verder uit te breiden, waardoor we tractoren van St. Valentin nu ook naar Japan, Korea en Oezbekistan exporteren.

"De prijs is bijzonder waardevol in een jaar dat een ongeziene en uitzonderlijke uitdaging vormde voor iedereen binnen ons bedrijf, voor onze toeleveringspartners en voor de dealers. Het was enorm bemoedigend dat iedereen zeer hard werkte om de impact op de productie en de verkoop tot een minimum te beperken. En vooral om de gezondheid en de veiligheid van onze werknemers te garanderen."

St. Valentin heeft een lange geschiedenis van innovatieve landbouwtechnologie en geavanceerde, lean manufacturing-technieken. Het bloeit door de uitmuntendheid, de expertise en de passie van de 600 medewerkers, waarvan een groot deel parttime landbouwer is. Dat garandeert een zeer hoog mate van klantgerichtheid, en het is een belangrijke oorzaak van de consistent hoge kwaliteit van de fabriek, die landbouwers nodig hebben.

​Sinds ze in 1947 opende, heeft ze ongeveer 600.000 tractoren gefabriceerd en geniet ze van een onberispelijke reputatie binnen CNH Industrial. Ze coördineert 12.000 onderdelen van 400 leveranciers uit de hele wereld, en produceert op 24 productlijnen 98 modellen met 4.857 opties, dankzij zeer flexibele assemblagelijnen. Ze levert de tractoren Case IH Optum CVXDrive, Puma serie, Maxxum serie en Luxxum, en de modellen STEYR Terrus CVT, CVT, Impuls CVT, Profi serie evenals de Multi-modellen.


PDF downloaden