Merk

Case IH kondigt plannen aan voor terugkeer naar de Europese beurzen

06 sep 2021

Case IH zal vanaf september 2021 exposeren op grote landbouwbeurzen in Europa om de contacten met klanten aan te halen / Eerste tentoonstelling in het openbaar voor de nieuwste Quadtrac AFS Connect™, Optum AFS Connect™, plus een uitgebreide reeks van innovatieve AGXTEND-precisielandbouwtechnologieën.

De toonaangevende landbouwmachinefabrikant Case IH heeft aangekondigd voor de rest van 2021 en in 2022 grote Europese landbouwbeurzen bij te zullen wonen als onderdeel van het programma van het bedrijf om de contacten met de klanten aan te halen. Dit zal gebeuren met de grootst mogelijke aandacht voor de veiligheid voor zowel de klanten als de Case IH-medewerkers, met strikte inachtneming van de veiligheidsmaatregelen die op de verschillende locaties van kracht zijn.

Case IH zal een reeks van spannende nieuwe producten tentoonstellen, waaronder de eerste tentoonstelling in het openbaar van de AFS Connect™-versies van de Quadtrac- en Optum-tractoren, de laatste versies van de populaire Puma 150-175 en 185-240 modellen en de Axial-Flow® 9250 AFS Harvest Command maaidorser en LB436 HD balenpers. Ook zal een uitgebreide reeks van innovatieve AGXTEND precisielandbouwtechnologieën te zien zijn.

Het beursprogramma van het bedrijf, dat uiteraard onderhevig zal zijn aan wijzigingen afhankelijk van de geldende COVID-19-wetgeving, begint met Innov-Agri in Frankrijk van 7 tot 9 september 2021. Hier zal Case IH de nieuwste versie van het uiterst succesvolle Optum CVXDrive model lanceren. De Innov-Agri, met een demonstratieterrein van maar liefst 160 ha, zal plaatsvinden in Outarville, ten zuidwesten van Parijs.

De andere grote beurs waaraan Case IH dit jaar zal deelnemen is de Agribex. De grootste overdekte internationale vakbeurs voor de landbouw en groensector van België vindt plaats van 7 tot 12 december in de Expo in Brussel.

Voor 2022 heeft Case IH zijn aanwezigheid op vijf grote beurzen bevestigd, en het wordt niet uitgesloten dat er nog andere aan het programma kunnen worden toegevoegd.

De kalender start met de FIMA 2022, van 8 tot 12 februari. De 42e Internationale landbouwmachinebeurs, een belangrijke etalage voor de landbouwsector in Zuid-Europa, zal plaatsvinden in Zaragoza, Spanje.

Vervolgens gaat het Case IH-team naar Hannover in Duitsland voor de Agritechnica, 's werelds toonaangevende vakbeurs voor landbouwmachines die zal worden gehouden van 27 februari tot 5 maart.

Later in het jaar zal Case IH aanwezig zijn op de SIMA 2022. De SIMA-show, die dit jaar voor de 100e maal wordt gehouden, zal plaatsvinden in het Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte, Parijs, van 6 tot 10 november. In de maand november zal Case IH ook deelnemen aan de EIMA International 2022, de 45e internationale landbouwmachinebeurs, in Bologna, Italië.

De laatste datum in de evenementenagenda van Case IH voor volgend jaar is de Agraria 2022 in Wels in centraal Oostenrijk, van 23 tot 26 november.

In een reactie op de terugkeer van Case IH naar live landbouwevenementen, verklaart Ville Mansikkamäki, Vicepresident Case IH Europa:

Ik vind het fantastisch dat Case IH opnieuw aanwezig zal zijn op landbouwbeurzen in heel Europa, waarbij het waarborgen van de veiligheid van onze medewerkers en klanten natuurlijk op de eerste plaats zal staan.

“Eerder dit jaar, toen er vanwege COVID-19 zeer strenge reisbeperkingen golden, hebben we Case IH ‘YOUNIVERSE’ georganiseerd, de eerste digitale landbouwmachinebeurs voor landbouwers, onderaannemers en dealers. Dit online evenement was bijzonder succesvol in het overbrengen van onze toekomstvisie en de essentiële rol die geavanceerde connectiviteit zal spelen in het efficiënter, productiever en duurzamer maken van de landbouw.

“Wij van Case IH begrijpen echter dat digitale evenementen de persoonlijke interactie met landbouwers niet kunnen vervangen. Het is onze prioriteit om de best mogelijk relatie te hebben met onze klanten, dus voor ons vormt YOUNIVERSE een aanvulling op normale beurzen, evenementen en roadshows. Op Agritechnica zullen we een nieuw hybride format gebruiken, waarin het fysieke evenement wordt gecombineerd met ons digitale platform. Op die manier bereiken wij al diegenen die niet in staat zijn om naar de fysieke beurs te komen en kunnen we deze personen de mogelijkheid bieden het nieuws over Case IH via hun verbinding live te volgen, waar ze zich ook bevinden.
AXIAL-FLOW

***

Persberichten en foto's: http://mediacentre.caseiheurope.com​


PDF downloaden