Producten

CASE IH OP SIMA: TRACTOR- EN SERVICEONTWIKKELINGEN STELEN DE SHOW

27 okt 2022

​​​Nieuwste Steiger-/Quadtrac-modellen met AFS Connect™ en verbeterde achterhefinrichting / Vooruitblik op nieuw topmodel, Puma 260 CVXDrive / Herziene Vestrum CVXDrive-tractoren / Ontwikkelingen Farmall A- en Farmall C-series / Nieuwe Quantum Stage V / Nieuwe RB HD Pro-rondebalenpersen met variabele kamer / Waardevolle telematicaservices voor AFS Connect-tractoren en maaidorsers
​​
Meerdere machines van Case IH maken op SIMA 2022 (Parijs Nord-Villepinte, 6-10 november), Stand D072, Hal 6, hun debuut - en Case IH zal ook een Case IH-suikerrietoogstmachine tentoonstellen, om de wereldwijde oogstexpertise van het merk te tonen.

Vooruitblik van topmodel Puma 260 CVXDrive
Er wordt een vooruitblik gegeven van de nieuwe Puma 260 CVXDrive. Een aantal van de belangrijkste eigenschappen zijn een grotere cabine - de stilste Puma-cabine ooit - met nieuwe armleuning voor de bediening, inclusief instelbare bedieningen, AFS Pro 1200-touchscreenterminal, waarmee bestuurders niet alleen instellingen kunnen verrichten en automatisch bedrijfsgegevens kunnen registreren, maar ook (via AFS Connect™-telematica) kunnen zorgen voor een directe gegevensuitwisseling tussen de tractor en het online MyCaseIH-portal, plus bewaking/ondersteuning van de machine op afstand, en nog veel meer.

Debuut van Safeguard Connect
Bezoekers kunnen ook meer te weten komen over Safeguard Connect, een nieuwe combinatie van waardevolle telematicaservices, gegroepeerd om alle aspecten van serviceondersteuning te omvatten voor de maaidorsers van de Case IH Axial-Flow® 250-serie en grotere tractormodellen. Safeguard Connect, toegevoegd aan de telematica van AFS Connect, omvat uitgebreide Safeguard-fabrieksgarantie, inspectie in het voorseizoen, ondersteuning op afstand van de dealer, Max Service 24/7 back-up, AFS Connect-abonnement en volledige training van de operator.

Steiger Quadtrac-tractoren met AFS Connect-technologie
De nieuwste Steiger-wieltractoren en Quadtrac-rupstrekkers aan de top van het aanbod van Case IH zijn voorzien van betere specificaties en prestaties. Een nieuwe armleuning omvat instelbare bedieningen en de AFS Pro 1200-touchscreenmonitor met gegevensoverdracht en bewaking op afstand via AFS Connect. Een nieuwe heavy-duty driepuntshefinrichting verhoogt het hefvermogen met wel 5% en er is af fabriek een categorie 5 trekstang met categorie 4 adapter, en optioneel een nieuwe combinatiekoppeling met zes rollen en drie 0,5” fittings en drie 0,75” fittings verkrijgbaar.

Opgewaardeerde Vestrum CVXDrive
De ontwikkelingen in de Vestrum CVXDrive-tractorserie van 100-140 pk omvatten verfijningen van de CVX-transmissie. Bestuurders kunnen aanpasbare instellingen wijzigen, opslaan en oproepen naargelang voorkeur/taak, en de reactie van het rijpedaal en de Multicontroller is verbeterd. De toegang tot de cabine is verbeterd, evenals de afwerking van het interieur, en er is een nieuwe 12” AFS Connect 700 Plus-touchscreenterminal geïntroduceerd, die het taakbeheer vereenvoudigt en bewaking via meerdere camera's mogelijk maakt.

Herziening Farmall C-lijn
De nieuwe Farmall C ‘Selection’ 100 C, 110 C en 120 C (met een nominaal vermogen van 101/110/117 pk) vullen de Farmall C Advanced-modellen aan. Ze worden aangedreven door 4-cilinder, 3,6-liter FPT F5-motoren met common-rail brandstofinspuiting en vier kleppen per cilinder, en zijn uitgerust met Active Drive2™-transmissies met vier versnellingen in elk van de drie groepen plus Powershuttle, en acht optionele kruipversnellingen. Een nieuwe cabine met zes stijlen heeft een vlakke vloer, een glasoppervlak van 5,2 m2 en standaard airconditioning. Het hefvermogen van de achterhefinrichting bedraagt 5.000 kg, van de optionele fronthef 1.400 kg, en de aftakas heeft toerentallen van 540, 540E en 1.000 tpm, met eco- en rijsnelheidsopties.

Farmall A-tractoren herzien voor Fase V
De nieuwe Farmall 90A (max. vermogen/koppel van 90 pk/380 Nm) en 100A (100 pk/450 Nm), met FPT F5 4-cilindermotoren met vier kleppen per cilinder, zijn uitgerust met een 12V/12A-transmissie met een rijsnelheid van max. 40 km/u. Opties omvatten acht extra kruipversnellingen en een hydraulische Powershuttle. De nieuwe cabine met vier stijlen en airconditioning is ruimer en heeft lagere geluidsniveaus van max. 77 dB.

Quantum-serie uitgebreid en verbeterd
De nieuwe Fase V Quantum-serie van vijf modellen gaat van de Quantum 80 met 74 pk (nominaal) tot de nieuwe Quantum 120 met 120 pk, met FPT F5C 4-cilindermotoren en standaard 4WD. Belangrijkste kenmerken: omvatten categorie 4 filtratie en een cabine met volledig vlakke vloer. De ActiveDrive2™ 32V/16A-transmissie van 0,7-40,0 km/u kan worden aangevuld met acht optionele kruipversnellingen (laagste snelheid 0,17 km/u). Powerclutch is standaard. Ze hebben een geveerde vooras, nieuw display op de A-stijl, en zijn volledig compatibel met Case IH AFS Solution Technologies.

Nieuwe serie rondebalenpersen met variabele kamer
De nieuwe Case IH RB HD Pro-rondebalenpersen met variabele kamer, ontworpen voor landbouwers en loonbedrijven die meer dan 10.000 balen per jaar persen, zijn voorzien van heavy-duty onderdelen en een gesplitst aandrijfsysteem, dat een opbrengst van wel 30 t/u kan genereren. De baaldiameter loopt uiteen van 90-165 cm (RB456 HD Pro) en 90-190 cm (RB466 HD Pro). Ze zijn beide beschikbaar met toevoerrotor, hakselaareenheden met 13 messen of hakselaareenheden met 25 messen.

CNH Industrial Capital met Case IH op SIMA 2022
CNH Industrial Capital, de financiële dienstverlener van de moedermaatschappij van Case IH, die Case IH Intelligent Rental Solutions® biedt, zal ook met Case IH aanwezig zijn op SIMA 2022, om advies en informatie over op maat gemaakte financierings- en leasingcontracten te bieden die zijn aangepast aan de producten en de behoeften van de klanten van Case IH. Voor alle tractor- en maaidorsermodellen zijn op SIMA flexibele, speciale aanbiedingen verkrijgbaar.

“Van de Puma 260 CVXDrive met mogelijkheden voor AFS Connect-gegevensbeheer tot Quantum-tractoren met bredere capaciteiten voor fruit- en wijngaarden, Case IH heeft veel innovatie op SIMA 2022 om landbouwers te helpen hun efficiëntie te verbeteren om de materiaalkosten het hoofd te bieden”, aldus Bruno Pierrefiche, Marketing Manager Case IH Frankrijk.

“Maar we hebben ook genoeg om bezoekers te vermaken, inclusief een live-uitzending van de Moto GP-race in Valencia op zondag 6 november – en de tentoonstelling van een door Case IH gesponsorde MotoGP Aprilia-motor. Er zal ook een bar voor de bezoekers bij de stand aanwezig zijn, dus we kijken ernaar uit om bezoekers versnaperingen te bieden, terwijl we onze nieuwe ontwikkelingen met hen bespreken.”​

​​​ ​​​​