Merk

Marco Lombardi aangewezen als Head of Commercial Marketing bij Case IH en STEYR®

15 mrt 2022

Treedt na ruim 14 jaar dienst bij CNH Industrial aan bij landbouw / Eerdere ervaringen omvatten een reeks seniorfuncties op verschillende Europese markten / Wordt verantwoordelijk voor marketing van zowel Case IH- als STEYR®-merken in belangrijkste regio /

Case IH en STEYR® hebben aangekondigd Marco Lombardi te hebben aangewezen als Head of Commercial Marketing voor Case IH en STEYR Europe.

Mr. Lombardi sloot zich in 2007 bij CNH Industrial aan, toen hij in zijn eerste functie in het Verenigd Koninkrijk begon. Sindsdien heeft hij enorm veel ervaring opgedaan bij de onderneming. De afgelopen 14 jaar heeft hij functies vervult op verschillende marketing- en verkoopafdelingen in het Verenigd Koninkrijk en Italië, voordat hij eerder deze maand werd aangewezen voor zijn nieuwe rol.

“Deze nieuwe functie biedt mij de kans om de bestaande samenwerking tussen de merken Case IH en STEYR en onze dealers te versterken”, vertelt hij.

“Tegelijkertijd zet ik me in om de samenwerking met nieuwe zakenpartners te intensiveren en ervoor te zorgen dat we blijven voortbouwen op de eersteklas service en ondersteuning die klanten van Case IH en STEYR verwachten.

“De marketing van Case IH en STEYR zal ook de focus op digitalisering blijven uitbreiden, zodat we onze klanten slimme, geavanceerde landbouwoplossingen kunnen blijven bieden, om aan de vereisten van de moderne landbouw te blijven voldoen. De marketingteams van Case IH en STEYR hebben de afgelopen jaren veel goed werk verricht om onze merken stevig aan de top van dergelijke oplossingen te plaatsen, en ik ben van plan om deze uitstekende basis samen met hen verder uit te breiden.”​​​