Producten

SAFEGUARD CONNECT VERGROOT MOGELIJKHEDEN MET AXIAL-FLOW

15 okt 2022

Brengt belangrijke services samen om stilstandtijd en eigendomskosten te beperken, productiviteit te maximaliseren, investering te beschermen / Gebouwd rond Safeguard-garantie, AFS Connect-telematica / Betere dealer- en fabrikantondersteuning plus operatortraining / Voor Axial-Flow 250 series.

Een nieuwe combinatie van telematicaservices met toegevoegde waarde wordt gegroepeerd om alle aspecten van serviceondersteuning te omvatten de nu beschikbaar zijn voor de Axial-250 serie maaidorsers van Case IH. Belangrijke functies van Safeguard Connect, toegevoegd aan telematica van AFS Connect, omvatten uitgebreide Safeguard-garantie, inspectie in het voorseizoen, ondersteuning op afstand van de dealer, Max Service 24/7 back-up, AFS Connect-abonnement en volledige training voor de operator.

Gebouwd rond Safeguard-garantie
Het basiselement van Safeguard Connect, de Safeguard-garantie, is de uitgebreide garantie van Case IH, die dezelfde dekking geeft in de twee jaar volgend op de standaard dekking van het eerste jaar. Dat kan worden verlengd tot vijf jaar/6000 uur, afhankelijk van het model, om te beschermen tegen onverwachte reparatiekosten, om gemoedsrust te geven, om de bedrijfskosten onder controle te houden, en om de doorverkoopwaarde te garanderen.

Controle in het voorseizoen inbegrepen
Ook onderdeel van Safeguard Connect is een aanbevolen controle wanneer het de klant schikt in het voorseizoen, waarbij Axial Flow-maaidorsers worden onderworpen aan een professionele inspectie speciaal ontworpen voor Case IH-machines en uitgevoerd volgens de officiële inspectielijsten van Case IH door gekwalificeerde technici van de dealer. Het dekt meer dan 200 controles, wat onderhoud van hoog niveau garandeert en helpt om stilstandtijd te voorkomen. Na voltooiing kan de klant besluiten of hij aanbevolen reparaties laat uitvoeren.

24/7 Max Service-ondersteuning
Met de dealers als partner geeft de Case IH Max Service 24/7-ondersteuning tijdens het oogstseizoen met telefonische en online back-up om de klant direct te verbinden met Case IH voor het geval er extra assistentie nodig is om machines met problemen zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Voorbeelden zijn 24/7 verzending van prioritaire onderdelen, ondersteuning in het veld van de mecaniciens van de dealer door technici van Case IH, en levering van een vervangmachine als de maaidorser van de klant niet snel weer in bedrijf kan worden genomen.

Operatortraining
Als deel van Safeguard Connect genieten operators van training door de Case IH dealer over alle functies en mogelijkheden, om zo met optimale kennis het maximale potentieel uit de machine te halen.

AFS Connect helpt beheer en bewaking
Het portaal AFS Connect Farm, waarmee landbouwgegevens kunnen worden bekeken, bewerkt, beheerd, geanalyseerd en gebruikt die door AFS Connect zijn verzameld, is ook een deel van Safeguard Connect, waardoor bewaking en beheer van machines en vloten via het portaal met een pc of de app AFS Connect Farm mogelijk is. Mits toelating kunnen dealers de maaidorsers ook opvolgen vanop afstand en zo ook extra ondersteuning bieden.

Proactieve pechverhelping
De technici van de controlekamer van Case IH bewaken continu de status van de verbonden Axial Flow-maaidorsers en brengen de dealer op de hoogte van elk probleem dat op afstand wordt geïdentificeerd, waardoor proactief beheer en oplossingen mogelijk zijn vóór een probleem zich voordoet, wat de productiviteit maximaliseert en stilstandtijd voorkomt.

De volgende fase in de ondersteuning door fabrikant en dealer
“De reputatie van Case IH en de dealers richt zich op de verwachting van de klanten dat ze premium service krijgen die past bij de uitrusting die ze aanschaffen,” zegt Peter Friis, Case IH Head of Combine Business Europe.

“Safeguard Connect is het volgende niveau van ons engagement om de machines die we leveren te ondersteunen tot lang na de aankoop, waardoor landbouwers zich kunnen richten op de landbouw. We willen een standaard voor service introduceren die helpt om de betrouwbaarheid en productiviteit te maximaliseren, met ondersteuning die de impact op de bedrijvigheid net als de bedrijfs- en eigendomskosten tot een minimum beperkt en de investering van de klant beschermt. Safeguard Connect wordt standaard voor alle maaidorsers Case IH Axial-Flow 250 series voor 2023.”


PDF downloaden