Merk

Uniek online handelsevenement aangekondigd door Case IH

25 mrt 2021

In plaats van te wachten totdat de landbouwshows weer van start kunnen gaan, presenteert de toonaangevende fabrikant in landbouwmachines Case IH een niet te missen eigen onlineshow. Daarbij maken ze gebruik van geavanceerde onlinetechnologie. "Youniverse" is de eerste digitale beurs voor landbouwmachines voor u als landbouwprofessional, of u nu landbouwer, loonwerker of dealer bent. Het is niet alleen een van de vele live-uitzendingen op het gebied van evenementen of virtuele showrooms, maar het belooft een compleet onvergetelijke 'infotainmentervaring' te worden, Youniverse uniek maakt.

Naast het demonstreren van de Case IH serie, biedt Youniverse uitgebreide informatie en adviezen t.a.v. de belangrijkste problemen in de landbouw, inclusief de wijzigende eisen van de voedselindustrie, de agronomie, nieuwe technologieën en de omgeving. Er zijn sprekers aangetrokken afkomstig van de Europese landbouwmedia, technologische bedrijven en binnen de CNH Industrial Group.

Case IH richt zich op haar laatste producten, de Quadtrac AFS Connect- en Puma CVXDrive-tractoren, en de serie Axial-Flow-maaidorsers en LB436 HD grote balenpers, die middels speciale 3D-presentaties worden weergegeven. Andere belangrijke producten binnen de Case IH-serie worden ook in de show opgenomen. Daarnaast zijn gebruikers ook in de gelegenheid om de merken van de dochtermaatschappij te verkennen: de AgXtend-serie van toonaangevende precisietechnologie en aandrijflijnen van FPT Industrial.

Toegankelijk op alle computers, tablets en mobiele apparaten maakt het platform van Youniverse gebruik van een indrukwekkende presentatietechnologie en toegewijde app, zodat gebruikers verbinding kunnen maken en netwerken kunnen cultiveren en laten groeien. Ze kunnen met dealers en specialisten praten, en zelfs industriële experts en andere landbouwers "ontmoeten". De digitale beurs is open van 9 tot 18 april 2021. Gratis aanmelding bij youniverse.caseih.com.

"Youniverse is een stimulerend concept en bevat omvangrijke content om een breed publiek aan te spreken, waarmee wij alle betrokken in de landbouw willen aanmoedigen en de bredere landbouwsector om eens een kijkje te nemen" verklaart Ville Mansikkamäki, Vice President Case IH Europe. "In deze moeilijke tijden zijn wij 100% toegewijd, om in contact met onze klanten en partners te blijven. Onze investering in dit niet te missen evenement demonstreert dit zonder enige twijfel."​

***

U vindt de persmap via de volgende link.


PDF downloaden